mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at være på forsiden og at give en pokkers masse til velgørenhed

IMG_0765

Holy moses, så skete det igen. Jeg ramte forsiden på grund af mit indlæg om mit maveskind, som I kan finde HER. På onlineaviserne mx.dk og dagens.dk. Sidst det skete, handlede det om min beskrivelse af at leve sammen med en hiv-smittet, som du kan finde HER. Denne gang min mave. Min efterfødselsmave. Jeg er blevet forgangskvinde og talerør for, at vi kvinder ikke skal være flove over de ar eller skavanker vores graviditeter og børn i mange tilfælde bringer med sig. Vi skal omfavne vores efterfødselskroppe og acceptere forandringen. Vi skal pleje os selv og vores kroppe i det omfang som passer til hver vores temperament, uanset om det betyder komplet laden-stå-til, overspækkede badeværelseshylder med diverse hudplejeprodukter, slankekure, træningsmani eller kirurgi. Jeg vil ikke gøre mig til dommer overfor nogle af delene – alle er forskellige og det har jeg fuld respekt for.

Jeg vil derimod forsøge at bringe budskabet om, at vi ikke skal gemme os, fordi vi og vores kroppe er forandrede. Vores børn er vores kærlighed, som er groet i de kroppe, som i større eller mindre grad er forandrede – og det er det vigtige. Vores børn.
Vi skal være ordentlige over for os selv og hinanden.

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Hej Cana.
  Vil du forklare, hvordan de der affiliate links virker? Fordi jeg læser med hver eneste dag, og jeg synes, at det er fedt, hvis du kan tjene lidt på at blogge – så bliver du måske ved jo!! Men i dag skriver du, at indlægget ikke er sponsoreret, men alligevel er der affiliate links. Så nu er jeg lidt i tvivl omkring, hvorvidt jeg har forstået det rigtig. Jeg troede, at affiliate links var sponsorerede links? Vil du hjælpe mig? Jeg har nemlig ikke noget imod reklame, men jeg vil gerne vide, hvornår jeg bliver forsøgt reklameret med 🙂

  Venlig hilsen Pia

  1. Hej Pia,
   Hvor er det dejligt du læser med hver dag – tak for det!
   Når et indlæg er sponsoreret eller lavet i samarbejde med en virksomhed, betyder det at en virksomhed betaler mig for at skrive om dem eller et bestemt produkt. Vi har altså en forudgående aftale om at jeg skal poste et indlæg hvor jeg på den ene eller den anden måde nævner dem.
   Affiliate links betyder at jeg, fordi jeg er i stald hos Bloggers Delight, som har en pokkers masse affiliate aftaler, får typisk mellem 3-10% af det beløb man handler for, når man klikker på mine links. Når jeg, som i indlægget her, linker til webshops, som er en del af Bloggers Delights affiliatesystem, kan jeg ikke fravælge at at lave affiliate, og jeg skal derfor (selvfølgelig) skrive det. Det er ikke en aftale jeg har med de enkelte virksomheder, men en generel aftale med Bloggers Delight. Giver det mening?
   KH Cana

    1. Men vil det sige, at hvis jeg fremover går ind forbi din blog og finde de gamle links til webshops, som du har delt tidligere og handler via dem, så får du procenter af mit køb? Fordi det lyder da ret win-win agtig 😀 Og måske lidt snyd, men hey 😉

 2. Åh, det gav lige total god mening at købe den der flotte grå jakke! Med 100% god samvittighed jo 😀 Tak for det.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven