mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at redde en pokkers masse børn

IMG_0939
Min baby, i den store jydeslæde af en barnevogn, får en ekstra lang trilletur, i den gode sags tjeneste.

Et indlæg udgivet i samarbejde med Duracell

Debatten raser på de sociale medier. Børnevaccinationsprogammet. Nogle, gudskelov få, mener at børn ikke bør vaccineres mod sygdomme som mæslinger, røde hunde eller sågar stivkrampe. Hør nu lige her, disse sygdomme dræber årligt 1,5 millioner af børn! De er pissehamrende farlige og jeg bliver så megaharm over at nogen spiller russisk roulette med vores fælles børns fremtid. Stop så.

Duracell, I ved, dem med de langtidsholdbare batterier og den hyperaktive lyserøde kanin, har netop skudt gang i en helt fantastisk kampagne. ”Run an ekstra mile for charity”. Kampagnen går i al sin enkelhed ud på, at man løber – eller går! – en ekstra kilometer, tager et selfie (eller får sin meget tålmodige mand til at fotografere), uploader billedet på instagram og #duracellxtramile (tjek evt min instagram @cbuttenschon, for at se hvordan). Så giver Duracell penge til at Unicef kan købe én vaccine, der kan beskytte et udsat barn imod de potentielt livstruende sygdomme. Man må uploade lige så mange billeder man vil til kampagnen, så hvis nogen af jer derude har fået lyst til at give en pokkers masse vacciner til en pokkers masse børn, så grib selfiestangen og #duracellxtramile på instagram, hver gang i går eller løber en ekstra kilometer, hvad enten det er til bageren efter hindbærsnitter, på barnevognsvandring langs alle byens bedste brosten for at få baby til at sove, eller en lille meditations-aftenløbetur (som om meditation og løbetur nogensinde skulle komme ud af min mund i samme sætning, hah!) inden sengetid. Whatever. Det er en pissegod sag og jeg vil hermed opfordre alle til at deltage. Det er nemt, gratis og virkelig vigtigt. Kampagnen løber helt indtil 31.maj, så man kan nå at sende en ordentlig røvfuld vacciner afsted, hvis man er den lidt aktive type – både på benene og på instagram, that is. Ét hashtag = én vaccine. Det er da til at have med at gøre.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hej Cana 🙂
    Jeg ville bare lige høre hvor dit halstørklæde er fra ? Det ser utrolig lækkert ud!
    Hilsen Nicole

    1. Hej Nicole,
      Tak! Den er en gammel sag fra en lille lækker designerbiks på Nørrebro. Jeg husker desværre dog ikke brandet :-/

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven