mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at komme i form efter fødslen

træning1

Og så ramte jeg sørme forsiden én gang til!

Der er noget jeg ikke har sagt. Faktisk, vil jeg gå så vidt, som til at sige, at jeg har holdt noget hemmeligt. Lidt, i hvert fald.

De seneste to måneder har jeg nemlig været i kontakt med nogle virkeligt søde mennesker, Dorthe og Christian Lehman, som er nogle muskuløse jernmennesker uden lige. Ikke fordi jeg skal være det – overhovedet – men jeg kan godt se fornuften i at få trænet kroppen lidt, efter at have født to børn. Jeg vil helst holde i mindst hundrede år endnu og så er det sgu nok det smarteste, hvis jeg hjælper min krop til at blive stærk og smidig. Okay, smidig kommer nok aldrig sådan rigtigt til at ske (altså, medmindre der sidder en Vild Med Dans-caster derude, som synes det kunne være topfedt at få en kluntet fru Buttenschøn med på skærmen hver fredag – jeg mener, hvis Astrid Kragh kan, kan jeg måske også – I’m in!), men så i hvert fald stærk.

Inden jeg kom i gang, var jeg ærligt en lille smule bange for Dorthe, som jeg har haft den primære kontakt til. Jeg var bange for, at hun ville strikke er løb-til-du-brækker-dig-program sammen til mig, sådan som jeg har set de benhårde trænere gøre det i The Biggest Loser. No way, Hosé! Og bum, så lavede hun mig det sødeste og blideste opstartsprogram, som jeg altså kan lave derhjemme. Sådan, helt perfekt, til min slatne efterfødselskrop. Og så er hun sødere end sød altså. Sjældent har jeg mødt så kærligt og motiverende et kvindemenneske. Med six-pack und alles.

I forbindelse med alt det her hjemmetræning efter fødslen, har jeg – en enkelt gang – slæbt min lille popo ned i et træningscenter, hvor jeg sammen med Dorthe og Christian, fik lavet en lille hjemmevideo, med et par knaldgode efterfødselsøvelser og en sludder om sjat-tisseri og hammervigtige knibeøvelser.

Hvis du har lyst, kan du finde videoen i linket HER. Og nej, jeg ejer ikke træningstøj.

Og så kunne jeg for øvrigt godt lige tænke mig at vide, om I kunne være interesserede i mere træning og kost på bloggen – hvis jeg er heldig, kunne det for eksempel være, at jeg kunne lokke Dorthe og Christian til at lade mig uploade mit hjemmetræningsprogram. Hvad siger I? Go eller no go?

Obs spørgeskemaet kan vidst nok kun besvares fra computer, men jeg tager selvfølgelig også gerne imod kommentarer 🙂

God røv og god dag!

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Go for it – bare det er blandet sammen med alle de andre ting du skriver, og på ingen måde bliver primært. Jeg skriver selv liiiidt om sundhed, fordi det er så integreret i min livsstil – og så er det helt ok at det fylder lidt på bloggen, når man nu engang skriver om sit liv 🙂 Eller, det tænker jeg i hvert fald!

  Kh Anne

  1. Anne, du er en stjerne, er du. Tak for dine tanker – noget helt andet; hvordan kan man finde din blog på bloglovin? Jeg vil rigtig gerne følge med, men får det kun gjort hvis den dukker op i mit feed, sammen med de andre blogs jeg følger 🙂

 2. Jeg elsker din blog! You do what you gotta do, men der er SÅ mange sundhedsblogs, sundhedsrealisme og hvad de alle kalder det. Instagram flyder over med lortet og uanset hvor du kigger hen er der squats og skyr. Jeg nyder rigtig meget, at din blog ikke rigtig har det, og det var nok også derfor jeg blev hængende i sin tid – du skriver om andet og mere og det er rart. Så for min skyld: nej tak til sundhed og whats not, men altså, hvis det fylder meget for dig, så kanske det bliver kunstigt for dig IKKE at skrive om det, og så er det vel set du skal gøre. Synes bare du skal følge din mavefornemmelse. Den plejer jo at bringe dig og os læsere gode steder hen 🙂

  1. Tak for dit ærlige svar, Sofie. Jeg LOVER at jeg ikke laver en helseblog, men måske kommer der til at falde et enkelt indlæg i ny og næ, hvor træning/kost (altså, ikke min kost, for jeg lever nærmest af lakridser) kommer en lille smule på banen 🙂

   1. Den der kommentar vil jeg også gerne tilslutte mig 🙂 jeg tænker også, at det er ok at skrive om det, når det fylder for dig. Hvem ved måske kommer der også noget sjovt ud af det :)Jeg følger med pga din friske skrive stil og humoren, og det kan jo sagtens kombineres med træning også.
    Mvh 🙂

 3. Jeg nyder i stor stil at bloggen ikke flyder over med træningstip, madplaner osv. Dog ville jeg være MEGET glad for et indlæg der viser hvilke øvelser du bruger. Jeg har selv født et enkelt barn, og jeg trænger i den grad til nogle øvelser der træner smidighed og opstramning! -Og hvor er det dog uoverskueligt at søge efter det på nettet!

  Så altså- et enkelt indlæg i ny og næ kan godt bruges, men please lad det være ved det 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven