mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når en kæmpestor nyhed også kan være lillebitte

Overvældet, glad, forvirret, tummelumsk, skræmt, sitrende, dirrende, rystende. Og vidst nok lykkelig. Det er hvad jeg er.

Også selvom min mand er i Zambia, nu hvor det jeg har allermest lyst til lige nu er, at putte mig helt tæt ind i hans arme og mærke, at det er hos ham jeg hører til. Jeg savner ham.

Der er nemlig, som I måske allerede har gættet, sket noget ret vildt.

Jeg har opdaget at jeg er i fjerde måned!

Jeg tror ikke helt jeg har fattet det endnu, men min hovedregning (som qua min jordemoderuddannelse burde være sådan nogenlunde i orden) fortæller mig, at det er et faktum. Fjerde måned. Gosh! Det må helt sikkert være anledning til at hente både studenterbrød (som alle jo ved, er de bedste klamme-kager, ever!) og rosinboller hos bageren i eftermiddag.

Selvom jeg ikke har min mand ved min side, skal det fejres, skal det så.

APRIIIILSNAR!

Skriv din kommentar

Kommentarer (34)

 1. Oh my!!!! TILLYKKE!!!!!!!! Fedt altså. Elsker babyer og jeres er en ekstra lækker blanding, så flere af dem!! ❤️❤️❤️❤️

 2. Aahhhhh kan det nu også passe – og så lige i dag med manden så langt væk. Aprilsnar 😉 ?

  1. Nix bix – eller jo, alt jeg skrev var sandt – twistet med et lille scanningsbillede fra peter 🙂

 3. Hvor er det en fantastisk april nyhed 😉 Det ville nu ellers være helt vildt fedt. I laver sådan nogle lækre børn.
  Ha en dejlig 1 April

 4. Søde Cana, selvom det ville være mere end fantastisk at i 2 skønne mennesker skulle sætte endnu et smuk væsen til verden, er det desværre det en aprilsnar.. Øv øv

 5. Hold nu op, sikke en dejlig nyhed. Hjertelig tillykke til Jer alle, mor, far og storebrødre. ❤️

  1. Og så slog det mig lige at det er 1 april og at der er en ret stor chance for at jeg faldt i m begge ben og et kæmpe plask

 6. Dejlige Cana, tillykke med den dejlige nyhed og hold op hvor bliver I bare en endnu mere skøn familie ❤️ Glæder mig meget til at følge jer alle 5 fremover

 7. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke, denne aprilsnar er så sjov. Kender flere der kæmper for at blive gravide – og for dem er en graviditet i hvert fald ikke noget, man “joker” med.

  1. Åhhh Line, jeg er ked af hvis jeg har fornærmet dig eller andre med min (totalt fjollede, i know) aprilsnar. Når det så er sagt, så kan jeg umiddelbart ikke se problemet i at lave en joke om at være gravid “bare” fordi der sidder mennesker som har svært ved – eller måske slet ikke kan – blive gravide. Min joke gør dem jo hverken mere eller mindre fertile. Jeg har selvfølgelig forståelse for, at opnåelse af graviditet er et brændende, altoverskyggende ønske for mange, men det betyder vel ikke, at andre – som ikke er i samme båd – ikke må blive gravide? Eller gøre som om? Eller grine af det som i dette tilfælde, hvor jeg forøvrigt ikke et eneste sted har skrevet at jeg var gravid? Igen, jeg beklager hvis jeg har fornærmet dig. Det var ikke min hensigt. Hensigten var at bringe et lille aprilsnarsmil frem og ikke at gøre nogen kede af det.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven