mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg er ikke gravid – undskyld

IMG_0558

For pokker også – undskyld! Jeg kunne – som virkelig, virkelig mange andre kvinder landet over – ikke dy mig for at lave graviditetsaprilsnaren. De fleste spottede det ret hurtigt, tror jeg, men for god ordens skyld vil jeg alligevel lige udpensle det: Jeg er ikke gravid. Ingen lille Buttenbaby vol. 3 på vej.

Faktisk, skrev jeg ikke et eneste ord om at jeg var gravid i mit lille snyde-indlæg. Ikke ét. Ja faktisk, vil jeg næsten gå så vidt til at skrive, at det var sandt hvert et ord. – Måske lige med undtagelse af min noget overdramatiserende åbning om min sindstilstand.

Ja, jeg er – ligesom alle andre – i fjerde måned. April. Og ja, jeg kan sgu næsten ikke fatte det. Jeg synes lige det har været nytår, hvor jeg stod med efterfødselshormonerne uden på tøjet og rasede over en sprængt postkasse i verdens dejligste lokalmiljø. Der er gået et helt kvartal. Vores hus er sat til salg. Vi har besluttet at flytte tilbage til København. Om tre måneder. TRE MÅNEDER. Det er så megavildt at det er så tæt på. Jeg ved ikke helt om jeg er klar. Om jeg er klar til at forlade alt det dejlige vi har her i Broager. Søde mennesker og mit helt fantastiske arbejde.

Jeg skal nok blive det. Håber jeg. Det er sgu næsten at sammenligne med en fødsel, meget apropos graviditetstemaet. Man glæder sig, men frygter det også lidt. Ej okay, det kommer i virkeligheden  nok ikke på nogen måder at kunne sammenlignes med en fødsel. Men store forandringer betyder bare (endnu) mere, efter jeg har fået børn. Nu er det ikke længere kun mit eget liv og mig selv, jeg leger marionet-dukke med. Nu er det også mine børn. Mine børn, som jeg flytter fra det store hus, fra haven, fra deres bedsteforældre og fra deres netværk. Det er ret vildt. Heldigvis er jeg overbevist om, at kærligheden er det allervigtigste og den forsvinder ingen steder hen. Den følger med, som vores forankrede ledsager, som bare vokser og vokser hver eneste dag. Det skal nok gå det hele. Og altså, undskyld den der aprilsnar, ik’? Selv min mor ringede til mig og gratulerede. Lige dér vidste jeg, at jeg muligvis var gået en kende over stregen. Undskyld. Igen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Haha, er først lige begyndt at læse din blog, og havde ikke luret det. Tak for maser af smil. God påske med dine to drenge

  2. Jamen, herregud da. Hvis folk bliver stramme i betrækket over en simpel aprilsnar, så … må de jo finde en anden stol at sidde på. Og evt. en anden blog at læse. Det var da ganske uskyldigt. Gu er du i fjerde måned. Ikke flere undskyldninger, Cana! Ud over stepperne med dig og bloggen, og lad nu være med at se dig tilbage. Der er nok at holde øje med foran 🙂

  3. Jeg faldt egentlig også i, men så slog det mig at der skete enormt mange andre vilde ting lige idag… Søvnmangel gør mig særdeles lidt kritisk!

    1. Søvnmangel er ethundrede procent legal undskyldning for at hænge lidt i bremserne! Jeg håber søvnen vender tilbage til dig med fuld kraft 😀

  4. åh hvor er jeg også hoppet i en del idag. Det viser virkelig hvordan man ofte kun læser overskrifter på facebook og danner sin mening ud fra det. 🙂

    Der er altid mange gravide på min facebook 1. April. Min teori er at kvinderne totalt har misforstået den der bøf og blowjob dag. 😉

  5. Jeg elsker graviditetsaprilsnar – har selv lavet en for mange år siden da jeg var 19 og min far gik helt i selvsving

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven