mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Den nøgne sandhed

IMG_0580
Her er den så. Giraffen. Dunken. Min mave. Min hud, som hænger i en fin (okay, fin er sgu nok så meget sagt) lille fold ned over trussekanten.

Et indlæg udgivet i samarbejde med Swiss Clinic

Nu har jeg efterhånden nogle gange skrevet om mit efterfødselsblæver. Min løse hud forvoldt af to graviditeter, hvor min mave, begge gange, blev et glansbillede af strækmærker. It’s time to show it of.

IMG_0581
Sad – but true. Og ja! Væggen i baggrunden er en guldvæg, på mit badeværelse 🙂

Det er med bævrende knæ og et hjerte der springer et ekstra slag, at jeg bringer disse billeder. Billeder af min arrede krop, lige der hvor jeg er allermest ked af den. Jeg ved selvfølgelig godt, at min løse hud og mine mange strækmærker er beviser for, at jeg har skabt mine to elskede drenge, men ikke desto mindre er jeg ked af at se sådan ud. Derfor tog det mig heller ikke mange sekunder at takke ja, da jeg blev spurgt om jeg ville teste Swiss Skin Renewal, som indeholder en Swiss Skin Roller og en Swiss Rejuvenator. A’ hva’ for noget sagde damen? Oversat til dansk, så er det en lille rulle, som er spækket med små nåle, som man skal bruge til at rulle hen over huden, der hvor man gerne vil stramme godt og grundigt op og en opstrammende, dybdegående gel, til efterfølgende at smøre på. Altså, om jeg ville teste om jeg med dette angivelige wonder-kit kan komme mit blæver til livs. Jatak!

Der findes tre slags Skin Rollers, som altså har hver deres længde nåle; jeg så mig nødsaget (ifølge Swiss clinics længdeguide, som kan findes HER) til at vælge den med de allerlængste nåle fordi jeg skal bruge den på mine strækmærker på maven. Og jeg skal sige Jer, at jeg var nervøs! Ægte nåle i hundredevis, som skulle bores langsomt ned i mit maveskind i alle mulige retninger, hver eneste aften. Holy crap! Men jeg siger Jer – det gør ikke spor ondt! Altså, slet ikke. Det prikker lidt på samme måde, som når man børster sand af tæerne efter en tur på stranden. Nothing further. Det er ikke engang så slemt som at plukke øjenbryn. Faktisk vil jeg næsten gå så langt som til at sige, at det allerede er et nyt yndlingsaftenritual. Jeg kan godt lide lige at have fem minutter til at pleje min krop, på denne nærmest meditative måde med at rulle langsomt frem og tilbage med Skin Rolleren. Gelen – rejuvenatoren – som skal på efterfølgende er dejlig i konsistensen, let at påsmøre og fedter ikke spor, så den er en helt perfekt afslutning på dagen.

Forhåbentlig kan jeg om en måneds tid vise Jer et lidt pænere – og ikke mindst strammere – maveskind; og hvis ikke, så er jeg trods alt glad for, at mine billeder er out there. For helt ærligt, det er ikke noget at skamme sig over. Vi kvinder skal se at komme ud af busken med vores små skavanker og skævheder. De allerhårdeste dommere, er os selv. Der er en grund til, at vi ikke alle er topmodeller. At det er forbeholdt kvinder som Gisele Bündchen og Heidi Klum, at være perfekte udenpå. Vi andre behøver det ikke. Vi behøver ikke være så skide forfængelige og tro at vi skal være perfekte. Jeg vil lade mit uperfekte blive mit perfekte – uanset om det kommer til at leve op til skønhedsidealerne eller ej.

Se hvordan min mave så ud en måned efter HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (63)

  1. Tak, Henriette. Hvor er der mange fine kærlighedsmaver på IG! Det skulle jeg ha’ set inden jeg opfordrede til #efterfødselskrop

 1. SÅ MEGET RESPEKT TIL DIG, Cana!!! Det er stærkt gået af dig, at vise dit sårbare punkt frem. Gid jeg havde dit mod!!! Jeg er selv ved at lære min krop at kende (på ny) efter fødslen af mit andet barn og ammestop. På de mest objektive dage, kan jeg bilde mig selv ind, at det hele ser værst ud oppefra; altså fra mit eget perspektiv. Jeg håber, at den fulde accept af min “nye” krop ligger lige om hjørnet, for det fortjener den!!! Den har bragt to lækre og fantastiske børn til verden.
  Tak for sin ærlighed, din modige kvinde.

  1. Tak, Mette. Jeg arbejder også på den fulde accept, men tvivler på om den kommer. Den var der i virkeligheden heller ikke før jeg fik børn. Sådan tror jeg mange, mange kvinder har det. Til gengæld har jeg accepteret at min krop ser sådan ud og jeg nægter at gemme mig væk bare fordi jeg har fået tatoveret min mave af mine børns vækst ❤️

 2. F****ck hvor er det sejt og modigt! Thumbs up og tak for din evige ærlighed! Du er i dén grad mit blogger-forbillede 🙂 Keep up the good work..!

 3. Hvor er du bare ALT for cool. Jeg havde egentlig droppet bikinien til årets ferie, fordi jeg efter to graviditeter har det lidt stramt med tingenes tilstand. Du har helt sikkert fået mig til at genoverveje, om jeg ikke bare skal ‘owne’ mit efterfødselslook.og komme ud og købe en ny bikini.

  KÆMPE thumbs up!

 4. Du er simpelthen så smukt et menneske sødeste Cana!
  Jeg kender godt de tanker man har om at vise sine usikkerheder frem. Men det man i øjeblikket har svært ved at tænke på er, at man oftest er mest perfekt i sin uperfekthed. Derudover er frygten over eksempelvis at dele sådane uretoucherede billeder, som ovenstående, en smule irationel, for hvad er det egentlig du frygter? At vi ser at du er menneskelig? Jeg kan godt garantere at du ikke har mistet en eneste følger, og højest sandsynligt faktisk har indtjent en hel del respekt hos dine følgere og måske endda tjent et par nye ind!
  Fortsæt med at være så dejlig skøn og uperfekt, det er sådan et forbillede vi vil have! 😉

  1. Hvor er du sød. Tak! De følgere jeg – trods alt – har mistet på dette er jeg heldigvis ikke ked af at miste – de skal hellere følge en anden blog, hvor de passer bedre ind 🙂

 5. Du er smuk! Jeg har 1000 tigerstriber efter jeg har haft mine to guldklumper derinde, men jeg er faktisk stolt af dem, bevares ikke super glad og flot er de heller ikke men de er et evigt bevis på hvad de har indeholdt

 6. Øv at lige netop dette indlæg kommer som en skjult reklame for (endnu) et produkt, der ikke gør andet end at få kvinder til at få det dårligt med sig selv. Du er fucking smuk – vi er alle fucking smukke! Vi er kvinder og mødre og det er smukt!

  1. Først tak! Der er ingen “skjult” reklame. Jeg lægger ikke skjul på at indlægget er lavet i samarbejde med Swiss Clinic, som jeg skriver aller øverst. Budskabet ville muligvis stå stærkere uden et produktsamarbejde, men så er jeg ikke sikker på at jeg havde turdet…

 7. Dejligt befriende indlæg.
  Jeg ser ca ligesådan ud. Vi må se strækmærker, hængebryster og udfordret bækkenbund som Amazonakrigeres ar

 8. håber det virker har en super fin mave trods to graviditeter sidste enda md tvillinger ikke et eneste stræk mærke

 9. Ja, ja, din mave blævrer. Men det går væk – og hvis ikke, så pyt med det. Men til gengæld ser din barm altså helt vildt pæn ud. Og hvor er den lækre Bh fra?

 10. Du er modig og pisse sej!
  Min mave ser lige sådan ud efter en graviditet. Jeg kan godt mærke at jeg skal vænne mig til at mit maveskind nu ser sådan ud. Blød, hængende og arret. 🙂

 11. Hvor er du bare modig og mega SEJ! Jeg følger dig på Instagram og tænker altid, at du har en lækker krop! Jeg kan jo kun se det ydre. Men hvor har du bare ret i, at vi kvinder burde elske os selv og vores kroppe noget mere!!! Jeg har selv født to børn og har under begge graviditeter gået fra at være høj og slank til at være høj og fed! Efter første fødsel tabte jeg mig og blev glad for min krop (sådan da!!!). Men nu efter anden fødsel er det bare svært at smide de sidste fem kilo. Jeg prøver og prøver og mister tålmodigheden efter et par uger. Alle (min mand, mine veninder, mine kolleger mm.) siger, at jeg IKKE er tyk men PÆN. Hvorfor lytter jeg ikke? Hvorfor bliver jeg ved med at pine mig selv? Jeg har været skånet for strækmærker og har heller ikke en ‘dunk’! Men jeg føler mig alligevel stor, tyk og knap så sexet.
  Jeg tager hatten af for dig og ville ønske, at jeg havde lidt af dit mod!
  Held og lykke med maveskindet og med din skønne lille familie.

  Maria // @megetmeremaris

  1. Mange, mange tak, Maria! Jeg håber du med dette indlæg alligevel vil lytte til alle dem som fortæller dig at du er smuk. Det er jeg sikker på du er.

 12. Hvor er du sej, at du tør dette! Og befriende, at andre end mig fik følgeskab af en zebrastribet mave efter at have ageret babyhule – lidt tarveligt sagt, I know… Men jeg er simpelthen så træt af kommentare som; “Se min seje krop, jeg ikke fået et eneste strækmærke”, eller “Jeg hoppede da i min før-super-stramme-afslørende kjole/bukser ugen efter jeg fødte”…

  Bvaaaa! Og jeg fødte to unger med en halv times mellemrum og har nu fået følgeskab af slap, overstrakt, stribet maveskind forever and ever! Bevares jeg elsker mine unger, men satme ikke arene de efterlod på min krop… Badedragt it is!

  Jeg håber inderligt, at produkterne virker på dig (og så efterfølgende på sådan nogle som mig 😉 ) – og hvis ikke, så håber jeg, at du ærligt fortæller os det 🙂

  High five og hands up for dit mod til at vise os din mærkede mave 🙂

 13. Du er meget modig, Cana! Du er smuk og lækker som du er. De, der påstår at du er naiv, eller at det her indlæg er spam, skal du bare ignorere. For det siger da sig selv, at du ikke prøver produktet, fordi du tror, at det på magisk vis giver dig den mave, du havde inden fødslerne af dine to herlige drenge. Fordi man accepterer en del af sig selv, betyder det jo ikke, at man ikke kan pleje den og tage sig kærligt af den. Det ville i mine øjne være mere mærkeligt, hvis man accepterede en del af sig selv og så det som noget beundringsværdigt i kraft af den historie, det netop fortæller, samtidig med at man så bare lod den del af kroppen sejle sin egen sø. Du påfører ikke dit maveskind nogen smerte, du skærer det ikke væk, du vælger at pleje det – og det er da vidunderligt og forbilledligt. <3

 14. Well done breaveheart! Jeg fødte for 7 uger siden og min mave ser ligesådan ud. Jeg er fan af “hyld-din-efterfødselskrop”!

 15. Well, jeg er da lidt spændt på en anmeldelse af rulle-dimsen (jeg venter barn nummer to, og er noget spændt på slutresultatet – med en mave der også er pyntet med et ar fra et akut kejsersnit…). Men mest af alt så er jeg herremisundelig på, at du stadig har så flot en barm – min forsvandt fuldstændig efter det første barn… Så efter princippet om gyngerne og karussellerne, så synes jeg, at du skal hæve blikket nogle centimeter og glæde dig over den, de dage hvor det med maven bider lidt 🙂

  1. Tak, Lene. Jeg er sørme også spændt på resultatet – eller måske mangel på samme.
   Pøjpøj med nummer to 🙂

 16. Åh smukke Cana – modig! Hvor er det spændende om det virker! Her er jeg nogenlunde forskånet med maven men mine ben ser ud som din dunk. Bare med en masse strækmærker og blodspægninger oveni. Håber på en mirakelkur engang – tvivler på jeg lærer at elske dem;o)

 17. Altså. Min første tanke – da jeg så billedet – var, at du har sindssygt flotte bryster. Altså sådan fra en mor til en anden. Tænk hvis man efter to børn kunne få dem til at sidde sådan…..mine hænger nærmest som to tomme tasker ned af maven. Thank god for godt lingeri.

  Du er for sej!!!

 18. Smuk smuk mave – min har det lidt værre (lige nu ses det dog ikke da jeg har 17 dage til termin med mit fjerde barn

 19. Halløj Cana 🙂
  Det er dejligt at læse dit indslag, for nu er jeg pludselig ikke ‘alene’ længere med min mave. 🙂
  Jeg glæder mig til at se, hvordan de to produkter virker.
  Her i hjemmet kalder vi strækmærkerne for ‘fartstriber’. 😉

 20. Hvor er du modig – mega sejt! Det er sq dejligt at vide, at man ikke er alene med sin semihærgede krop efter to børnefødsler :grimacing: De der mavemuller er bare ikke helt det samme.. Og det er ikke fordi jeg ikke siger, man skal acceptere hvordan man ser ud, men hvis ens mave buler meget efter man har født er det måske fordi, man har en diastase og det kan medføre brok etc. De meget dygtige damer fra Maven&Mig kan hjælpe med at træne det op (de lover ikke flad mave og kan ikke fjerne strækmærker), men man kan undgå en operation. Jeg har selv været igennem det og det har virket for mig. Det er jo ikke kosmetisk, men mere noget med at få styrken tilbage i sin krop og undgå at organerne falder ned :flushed: Ville bare nævne det her, for der er ikke ret mange der ved hvad en diastase er!
  PS: jeg har intet at gøre med Maven&Mig og får ikke noget ud af at anbefale dem – vil bare give rådet videre til alle de skønne mødre derude!

 21. Hej Cana
  Hilsen fra en 4 børns mor ( 63) super sej foto, men det bedste af alt den bh satte tanker i gang hos en gammel kone, har købt den og den er superskøøøøn, læser med fryd din blog Kram Annie

 22. Du er sej. Sejere end de fleste kvinder, for de fleste kvinder ville slet ikke turde at vise sig selv frem på den måde. Men hvor er det godt og vigtigt at du gør det! Så tak for det <3

 23. Jeg går og er spændt på, hvordan din mave ser ud nu her lidt over en måned senere – er der mon sket forandringer?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven