mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

You guys – wish me luck!

IMG_0056

Kontrol, kontrol, kontrol. Sådan som jeg – meget lidt attraktivt, jeg ved det – i virkeligheden har det allerbedst. Jeg har det bedst, når jeg lige kan have en finger med på pulsen alle steder, som på én eller anden måde vedrører mig. I ved, sådan en irriterende type som altid liiiige har en holdning eller et spørgsmål. That’s me. Jeg øver mig i at skrue ned – og jeg håber, at min mand vil sige, at jeg, måske bortset fra når jeg føder børn, er blevet bedre til at slippe kontrollen.

Alligevel er det totalt angstprovokerende for mig, at jeg netop nu har sat sidste punktum i min ansøgning til psykologiuddannelsen. Det betyder nemlig, at resten er hundrede procent op til nogle andre. Jeg kan ikke gøre mere, andet end at læne mig tilbage og håbe på, at andre synes jeg har gjort det godt nok, til at blive én af de særligt udvalgte, som får lov til at komme ind på studiet. Fuck.

Samtidig er det en kæmpe lettelse endelig at have trykket ”send”, fordi det betyder, at jeg nu igen kan begynde at fokusere på noget af det jeg synes er lidt sjovere, end at sidde og dokumentere egne evner indenfor menneskeforståelse og studieteknikker. Jeg kan for eksempel skrive videre på den bog, jeg henover vinteren startede op på.

Forhåbentlig kan jeg endda skrive min bog færdig, inden jeg d.30.juli enten står med et ”ja-tak-vi-synes-du-er-værdig-til-at-studere-brev” i hånden eller et totalt tudefjæs, som i dét tilfælde skal finde ud af hvad det næste års tid – udover bogudgivelse og blogging – skal byde på.

Jeg skider grønne grise!

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. prøver lige igen… Halvdelen af teksten forsvandt på mystisk vis.

   Krydser fingre og håber du kommer ind. Jeg sidder selv med den s**** kvote 2
   ansøgning! Dog til et andet studie. Og jeg jeg dør langsomt af alt den gennemlæsning – håber snart jeg synes sidste komma er blevet sat så jeg kan få den oploaded og få trykket SEND!
   Men hvad så!?! alt den ventetid – der er sku lang tid til juli måned!

 1. prøver lige igen… Halvdelen af teksten forsvandt på mystisk vis.

  Krydser fingre og håber du kommer ind. Jeg sidder selv med den s**** kvote 2
  ansøgning! Dog til et andet studie. Og jeg jeg dør langsomt af alt den gennemlæsning – håber snart jeg synes sidste komma er blevet sat så jeg kan få den oploaded og få trykket SEND!
  Men hvad så?!? alt den ventetid – der er sku lang tid til juli måned!

 2. Krydsede fingre herfra!
  Søger du i Odense også? Ellers kan jeg virkelig anbefale det. Man kan godt (!) pendle fra Kbh, også med børn. Og som studerende får du transportkort til mindre end 600kr. 🙂

  1. Tak 🙂 Jeg søger også Odense, men har dog lidt problemer i forhold til at kunne deltage i den mundtlige test, hvis jeg bliver inviteret… Sådan en lille udfordring som indebærer at jeg er på den anden side af jorden, den dag de tester :-/

   1. Oh c….
    Men mellem os (vi håber ikke alt for mange læser med) er SDU altså søde og ofte til at snakke med. Så skulle det komme til dét, kan du jo altid forsøge at sweettalke dem! Håber du når igennem nåleøjet og er glad for at høre, at du også har søgt der!

 3. Sendte min afsted her den anden dag. Har gennemlæst og rettet 100 gange selv, sendt den til alle der gad læse den og rette den, også sendte jeg den ud i det store ingenting

 4. Hvor bliver det spændende! Jeg krydser alt hvad jeg kan!
  Må man ikke høre lidt mere om det der bogprojekt? Det lyder spændende! Det er min en af mine store drømme, – at have modet til at skrive alle de bøger jeg har oppe mit hoved;-).

  1. Taaaak 🙂 bogprojektet kommer du helt sikkert til at høre en masse mere om, så snart hjernen er på højkant igen. Og altså, hvis du drømmer om at skrive, så kan jeg kun anbefale at gøre det!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven