mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vind 5000 kroner!

Hvad ville du bruge femtusinde kroner til, hvis du sådan fik dem forærende? Jeg ville gå shop-amok :)
Hvad ville du bruge femtusinde kroner til, hvis du sådan fik dem forærende? Jeg ville gå shop-amok 🙂

Et indlæg lavet i samarbejde med Peugeot

Prøv nu lige at hør her, eller altså, læs. Dagens absolutte tip, handler (endnu engang) om muligheden for at vinde en pokkers masse penge til brændstof – eller som jeg engang skrev om HER – penge til, lige hvad man har lyst til at bruge dem til! For benzinpengene er, for alle os der kører bil, jo nærmest faste udgifter ligesom udgifter til mad og den slags. Derfor tænker jeg, hvis man vinder penge til benzin, sparer man de almindelige benzinudgifter i en periode og hvis det var mig, ville jeg fræse ud, hurtigere end den mest spændstige gazelle, og købe mig en ny, lækker forårsgarderobe for de penge jeg ville spare. Man kommer i fornyelse af forårsgarderoben ret langt, for de 5000 kroner der er på spil denne gang – særligt hvis man, som jeg, i høj grad er udsalgsshopper!
Det er Peugeot, som udlodder 2 x 5000 kroner til benzin, hvis man, som eneste krav for deltagelse, skriver sig op til deres nyhedsbrev HER.
Helt ærligt, det er megasmart, synes jeg.
Altså, skynd dig ind i deltag lige HER og lad mig så lige høre hvis en af Jer derude skulle blive én af de heldige vindere. Det ville sgu være en pralfaktor man kunne bruge til noget hvis en – eller måske endda to – læsere fra mortilto.dk vandt konkurrencen og scorede sig nogle lettjente skejsere.

Kom frisk og pøj pøj! Jeg håber (virkelig) at I vinder!

AMM_Peugeot_643x406[1]
Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven