mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Vidal Sasoon Salonist – and the winners are…

IMG_0180
(trommehvirvel)… hemmelige indtil videre, men læs indlægget, så løfter jeg sløret 🙂

Et indlæg lavet i samarbejde med Vidal Sasoon

Holy shamoly, hvor har det været mega, mega svært at vælge de heldige vindere af en omgang Vidal Sassoon Salonist hårfarve. Manner.

Jeg kan så meget sætte mig i stort set Jeres alles sted og jeg forstår virkelig godt Jeres frustrationer. Altså, orange hår, som flere af Jer skrev om, er sgu da sjældent særligt ønskværdigt. Altså medmindre man måske er teenager, har sikkerhedsnåle i kinderne, alt for meget krusedulle om øjnene og en puch maxi mellem benene. Ej okay, det var en unfair fordom, men you get the picture, right? Det jeg prøver at sige er, at jeg forstår Jer.

Jeg sidder lige nu selv og er totalt messy at se på – mine drenges sygdomsperiode har elegant invaderet min krop og jeg har nu i fem dage haft skiftende ondt i hals, ører og i særdeleshed bihuler. Det er ikke just fordrende for det gode udseende, skal jeg hilse at sige. Derfor gør det mig glad at kunne gøre et par stykker af Jer, både glade og endnu smukkere end I er i forvejen, ved at annoncere, at:

Mette, som øjensynligt trænger til lidt alenetid på badeværelset, så hendes trætte øjne kan slappe af, så hun ikke risikerer at lave flere buler i bilen, har vundet en farve.

Lene, som er gymnasielærer (og altså på ingen måder kan lige tante grå sammen med alle de sprøde unge studerende) og som vil lave kemi-tema om hårfarve, så selv alle sådan nogle trunter som mig, ville synes kemi blev megaspændende, har vundet en hårfarve.

Henriette, som er på SU og som ikke har farvet hår siden hun blev gravid med sit sidste barn for mere end fire år siden, har også vundet en hårfarve.

Tak tak tak, for alle jeres søde, sjove og rørende kommentarer – jeg håber I andre kan få snitterne i den lækre hårfarve ude på butikshylderne. Den kan virkelig anbefales.

De tre vindere vil få direkte besked.

Og ha’ så lige en formidabel fredag aften, ik’?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven