mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Til alle os der er pjattede med instagram

PicFrame

Det er fredag og jeg slænger mig, som sædvanligt, i svimlende mængder bland-selv-slik og spandevis af kaffe. Jeg påtænker at jeg med det ene øje vil se x-faktor, imens jeg stensikkert ved, at jeg med det andet kommer til at spamme mit instagram-feed med likes, som i disse dage har været syltet en del.

Da jeg for nogle dage siden HER postede en video, som på sjoveste vis parodierede hvordan nogle af os, af og til, går lidt for højt op i at tage fine billeder, til at vise frem på de sociale medier, fik jeg virkelig sat gang i mine egne tanker og overvejelser om, hvorvidt jeg virkelig vil se mine børn igennem en kameralinse flere minutter hver eneste dag.

Jeg blev lidt ked af det, fordi den ramte plet.

Og lige dér midt i min frustration over gerne at ville leve i nuet og samtidig forevige det i smukke øjeblikke, fik jeg en mail fra én Jer der læser med. Det var den skønneste mail, sendt på det helt rigtige tidspunkt og jeg har glædet mig til at dele indholdet med Jer.

Endnu en video; endnu engang til og om os, der tager mange billeder. Instagramgenerationen, som den lille film kalder os. Den gjorde mig SÅ pisseglad, for den rammer fuldstændigt plet, lige ned i smørhullet af, hvad det er jeg føler jeg gør.

Jeg vil opfordre alle til at se den; Jer, som ikke forstår hypet omkring at tage billeder af mad/børn/veninder/lysestager/kongeligt porcelæn/byture og alt det andet, I kan måske få en forståelse for, hvorfor vi gør det. Jer, som allerede sidder i instagram-eller-ihvert-fald-billed-suppedasen, kan få lettet lidt på samvittigheden, hvis den trykker. Se den, se den, se den.

 

Vi kan godt manøvrere i både virkeligt og virtuelt liv på én gang. Ja altså, det er selvfølgelig bare min beskedne holdning. Hvad synes I?

Og nå ja, hvis nogen af Jer har lyst til at følge med på min instagram også, så er den @cbuttenschon – den humoristiske, omend polerede version af mit liv i små kvadrater.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. God video! Jeg er helt enig. Efter jeg har fået et barn er det ligesom ikke bare de store ting i livet, ferier og fødselsdage osv., der er værd at forevige. Det er hverdagen og alle de små øjeblikke. De dage, som bare flyver afsted, men som også er fyldt med hyggelige stunder. Dem er jeg helt bange for, at jeg ikke vil huske om mange år, hvis jeg ikke tager et billede. Jeg deler ikke så mange billeder, men min billederulle er blevet en hel dagbog, og jeg synes det er helt fantastisk at gå tilbage og f.eks. tænke tilbage på lige dengang på den bænk, hvor vi sad sammen i solen. 🙂
    Tak for en rigtig god blog!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven