mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

The big talk – om at tale om sex med sit lille barn

IMG_0164

Jeg har skrevet det før og nu skriver jeg det igen. Helvede og patter! Eller, måske pik og patter ville være mere passende i denne sammenhæng.

Jeg har her til aften, efter at have læst godnathistorie og snakket dagens højdepunkter igennem, haft min allerførste rigtigt seksualsamtale med min 3½-årige. Gosh!

“Mor, hvordan laver man egentlig en baby?”

“Hmm.. Når en mor og en far elsker hinanden rigtig meget, kan de lave en baby”

“Men hvordan gør de?”

“De laver en lillebitte baby og putter den ind i morens mave”

Jamen hvordan laver de babyen?” siger han, som om jeg overhovedet ikke havde forstået spørgsmålet.

Jeg tænker fuck, fuck, fuck, hvordan pokker skal jeg lige snige mig ud af denne her, så min dreng får et svar, som han kan forstå?!

“Vil du virkelig vide det?” Siger jeg og prøver at trække tiden, imens jeg gennemroder den øverste etage for et godt svar.

“Ja”

Point of no return. Jeg beslutter mig for at være ærlig.

“Nogle gange, når voksne mennesker elsker hinanden og gerne vil lave en baby, så putter faren sin tissemand ind i morens tissekone”

“Adr”

“Det er ikke adr for voksne. Voksne kan godt lide det. Men det er adr for børn. Du må kun stikke din tissemand i dine underbukser”

… Og så flækker vi begge sammen af grin.

Ærligt, det var den allerfedeste oplevelse at servere min store, lille dreng sandheden i børnhøjde. For selvfølgelig skal han have lov til at vide hvordan man gør. Det er en helt naturlig del af voksenlivet, som jeg håber på at kunne præparere ham til, at få et godt og afslappet forhold til.

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Hæhæ der fik jeg mig lige et godt grin. Der går nok ikke længe før end jeg står i samme situation, så tak for inspiration

 2. Kæmpe skulderklap herfra! Jeg sender min datter i din retning, når hun skal snakke om sex, om 15-16 år!

 3. Jeg tager hatten af for dig. Kæmpe kudos til dig for man skal sige sandheden og ikke det med at så kommer storken med baby, det gør bare at barnet får en forkert forståelse for tingene..

 4. Mega sejt gået!

  Jeg har haft snakken med min sted-datter… Mange gange efterhånden.. Aner ikke hvorfor det er mig, som ender ud i de forklaringer, men det er det..
  Hun er snart 7 år, og første samtale kom for ca. 3 år siden.. Hun er så interesseret i, at Vide hvordan alting hænger sammen.. Pt. Er bøger der omhandler babyer i maven og sådan et kæmpe hit.

  Synes kun det er godt, at børnene får et reelt svar og ikke et “du sad på en sky, indtil mor og far ønskede dig så meget, at du kom ned i mors mave” – svar!

 5. Godt klaret! :67: Havde håbet, at man kunne skubbe den i mandens retning, når nu man havde en dreng 😉 :see_no_evil:

 6. Godt gået! Mindes min mor tegner på hendes kæmpe gravide mave, da min lillesøster skulle komme.. Vi 2 ældste var 5 og 6, og vi lærte alt om sædceller, livmoder og æg der bevæger sig rundt. Og vi forstod det, fordi det var sandheden 🙂

 7. Godt klaret!

  Selv har jeg netop haft fødselssnakken med min 4-årige. Ham ville gerne vide hvordan babyen kom ud af maven (jeg er gravid). Og tja, så sagde jeg at den kom ud af tissekonen. Han spurgte så om han måtte komme med og se det, men da jeg synes han er alt for lille til sådan en voldsom oplevelse sagde jeg nej. Sagde at det godt ku tage meget lang tid, og at det godt ku bløde. “Ok, så venter jeg i køkkenet imens”, var hans svar.

 8. Er lige blevet forhørt af min femårige om hvordan babyer kom ind i maven. Hvorefter han selv konkludrer: adr! Kommer babyen så ud af røven?? Og nej, kunne jeg så med stor lettelse svare!

 9. Hej Cana
  Må jeg kopiere dit fine billede??
  Synes første gang jeg læste indlægget at det var så skønt, og nu kom jeg lige forbi det igen 🙂
  Det er bare til privat brug på min lukkede IG profil.
  Og ja jeg kunne sikkert godt selv tegne det, men her på en søndag aften rækker evnerne (læs tålmodigheden) ikke til at være kreativ 😉
  De bedste hilsner Karina

 10. Hahaha – når man så som os har fået hjælp på fertelitets klinik, og den store på 6 år, har været med til scanninger for at se om mor “lægger” æg så vi kan få en lillebror eller søster. Så bliver det pludselig lidt mere avanceret ? Og selvom man elsker hinanden kan det godt være, man ikke kan lave børn selv ?

 11. Fantastisk – og fedt at ‘det alvorlige’ endte i et godt grin. Overhørte min 11 årige fortælle lillebror på 7 år hvad “boller” er for noget… undlader at citere ? Han viste også nogle herlige ‘øvelser’ ??

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven