mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tager vi for mange billeder?

IMG_9858

Oh my gosh! Denne video landede i går i min indbakke. En hylemorsom parodi på, hvordan mange af os – for ja, jeg selv må desværre erkende at være iblandt – af og til kan gå lige lovligt højt op i at få det perfekte billede af familien til deling på de sociale medier.

Selvom jeg grinte højt og længe af videoen, gav den mig stof til eftertanke og jeg har faktisk ikke taget et eneste billede siden. Okay, der er kun tale om et døgns tid, men trust me, det er ret længe for mig.

Hvordan har I det? Er det ok at vi blitzer vores børn/mænd/veninder/mad/oplevelser hele tiden? Og hvordan gør I for at manøvrere i det?

 

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Jeg hader det. Af et godt hjerte. Jeg synes det er frygteligt, at man i dag ikke kan mødes og drikke en kop lunken latte med en veninden uden at skulle stille op til billeder og lægges på facebook og instragram, inden koppen er tom.
  Hvor god var det nu liiige at hygge/festen/maden/ferien/øjeblikket var, når der var tid og lyst til at afbryde det hele for bare at tage et billede?
  Når jeg hygger mig, så er det det, jeg gør. Jeg tager ikke billeder eller er på facebook imens.
  Og jeg orker slet ikke at begynde på min irritation over hashtag!

  Puuuuha jeg er blevet en sur gammel prut i en alder af 27, I know……..

 2. Har det ret blandet. Når jeg er sammen med familie og venner bliver jeg voldsomt irriteret hvis det hele skal på Facebook/Instagram.
  Samtidig elsker jeg at kigge gamle feriebilleder, bryllupsbilleder og mindes gode oplevelser 🙂

  Om lidt kommer mit første barn, og ved jeg kommer til at filme og tage mange billeder, men alt med måde.

  Jeg er nok mest til at OPLEVE de særlige stunder, forevige enkelte af dem og poste udvalgte når jeg sidder alene og ikke trækker mig fra selskabet 🙂

 3. Ahaha tak tak tak for den reminder – det er alt for sjovt og rigtigt (omend det er skide træls at skulle indrømme)! Det er den samme tendens med #hashtag ingen billeder uden der også er en hashtag med….

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven