mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om ting jeg burde gøre mere, når min mand ikke er hjemme

Foto fra Alt for Damerne, Kristine Mengel
Foto fra Alt for Damerne, Kristine Mengel

Som de fleste af Jer nok allerede har luret, så er Thomas’ forårstour (som man forøvrigt stadig kan købe billetter til HER) i fuld gang og jeg er derfor igen overladt en (hel) del, til hus og børn, alene. Selvom jeg på ingen måder vil klage og faktisk ikke synes det er spor besværligt, er arbejdsbyrden herhjemme alligevel lidt en anden, når der kun er et sæt voksenhænder, frem for to. Derfor har jeg besluttet mig for, at forsøge at leve efter nogle simple ting, som jeg tænker, vil være kærkomne, når min mand ikke er hjemme. Okay besluttet er måske så meget sagt, men jeg har tænkt over, at det kunne være smart, hvis jeg prøvede.

  

5 ting jeg burde gøre mere, når min mand ikke er hjemme: 

Sove. Det er all-time humørdræberen for mig, når jeg ikke får nok søvn, som jeg bl.a. har skrevet om HER. Og på en eller anden måde, kommer jeg altid til at være megasent oppe, når Thomas ikke er hjemme. Jeg nørder foran computeren, symaskinen eller et eller andet faglitteratur, som lige har grebet mig. Okay, nørder foran computeren virker som om jeg er megatjekket med et eller andet – det betyder oftest bare at jeg tjekker nyhedssites og facebook og forbereder en hel masse blogindlæg. Jeg. Må. Lære. At. Gå. I. Seng.

Spise færdigretter. Det der med at kokkerere, snitte, hakke og lave smukke, velduftende- og smagende retter, giver ofte en kombination af meget svedig mor og to trætte børneklodser om benene, når jeg er alene hjemme. Derfor vil jeg forsøge at slække på kvalitetskravene og lade mig inspirere i pulverpakker og gnavegrønt. 

Sy. Nu skrev jeg godt nok at jeg nørder foran symaskinen efter børnene er lagt i seng… Det er faktisk løgn. Jeg gjorde det engang. Vidst dengang jeg kun var mor til én. Jeg drømmer dog om at komme til at gøre det igen.

Blogge. Okay, det gør jeg allerede en del, jf. pkt. 1, men mere vil have mere, ikke sandt?

Drikke rødvin. Overalt støder jeg på, at mødre har brug for rødvin for at overleve. Jeg forstår det ikke helt, men jeg tænker alligevel at der ville være noget stil over et glas rødvin efter børnene er lagt i seng. Oftest når Thomas er ude, er jeg dog for træt. Måske skulle jeg bytte vinen ud med et skvæt baileys i kaffen i stedet. 

Skrive kærestebreve til min mand. Han fortjener dem. Også selvom jeg er i søvnunderskud.

  

Hvis der sidder andre natteravne derude (som selvfølgelig ved, at alt efter klokken 22.30 på en hverdagaften tæller som natteravneri, når man har små børn), så ha’ Jer en fortrinlig aften og nyd roen, selskabet, rødvinen eller hvad end I bruger tiden på. Jeg vil (overveje at) gå i seng.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Jeg er vildt med din liste.
  Har selv en kæreste der har været væk de sidste 5 uger og havde mig også en fin fin liste – som ikke blev til noget 😉

  Nu sidder jeg i sofaen med min hund, er kommet alt alt for sent hjem fra universitet burde gøre rent,støvsuge, læse og alt muligt andet. Men vi ender nok bare med noget serie på ipadden.

  1. Serie på iPad, må altså også absolut være bedre aktivitet at give sig i kast med end rengøring, når manden ligefrem er SÅ læge væk 😀

 2. Du mangler virkelig den mest essentielle ting, for at holde sig i live på de dér dage: Chokolade!
  Den bedste belønning når man har puttet unger, ryddet op, lavet madpakker, hængt vasketøj op osv. osv. At smide sig på sofaen (med babyen herhjemme) med lidt god mørk chokolade, mmmh ❤️

  1. Nej nej nej, den mangler ikke, for jeg kværner så seriøst meget snolder, at det af og til giver mig sukker-tømmermænd, så det burde jeg faktisk gøre mindre, selvom det lyder skønt!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven