mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om sjove børn og en forespørgsel

IMG_0356

Ovenpå min snak – i ved den om tissemænd og tissekoner, som I kan læse HER– med min 3-årige forleden, fik jeg tilsyneladende åbnet op for refleksion hos ham, om hvor vi kommer fra.

”Mor, hvilket land kommer vi to fra?”

”Vi kommer fra Danmark”

”Okay, jeg ved faktisk godt hvor far kommer fra” siger han stolt. ”Han kommer fra Afrika”

”Ja, det kan man godt sige. Men faktisk, så kommer fars mor fra Afrika og fars far kommer fra Danmark, ligesom os to. Så man kan sige, at far kommer halvt fra Afrika og halvt fra Danmark”

Min dreng kigger lidt mistroisk på mig.

”Er far så blevet skåret over?”

 

Jeg synes simpelthen børn er de sjoveste i verden og jeg er helt fjollet med børnelogik. Derfor tænker jeg, om ikke snart vi skal have endnu en omgang børnecitater ala ovenstående og dem I kan finde HER.

Hvis dit barn, eller et barn du kender har sagt noget som fortjener gentagelse her på bloggen, så send mig en besked på min facebook, så samler jeg de bedste citater/episoder i et blogindlæg en af dagene. Sæt igang – jeg vil glæde mig til at læse dem alle!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Else 3 år : mormor den der er kold
    Mormor: mener du wcbrættet?
    Else: ja – du skal varme det

  2. Jeg var pædagog i en børnehave og var på badeværelset med en pige på 3 år og en dreng på 4 år. Dreng: når jeg bliver en pige, så vil jeg gå i kjole hver dag. Pige: det vil min far også altid! Der blev bidt i tungen for ikke at bryde ud i højlydt latter

  3. Min søn på 6 år hjælper i køkkenet, han skræller gulerødder. Da han er færdig siger han: “Så, nu er de allesammen nøgne”.

  4. Der er i morgen og i dag og i overmorgen så i min datters verden må i forgårs være i overgårs (hun er 4 år) 😂😂😂😂

  5. Vi er i december måned på årets korteste dag, og da snakken falder på dette udbryder Laura på 4 år meget bekymret: Jamen, kan jeg så ikke nå at spise min madpakke?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven