mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om præ-savn og en lillebitte løgn, som fløj ud af min mund

IMG_0493

Ni dage som ene voksen i husstanden er sat i gang. Jeg er selvfølgelig vant til at min mand er rigtig (rigtig, rigtig) meget væk hjemmefra, men det er alligevel noget særligt, når han befinder sig på den anden side af jorden og altså bliver væk i mere end en 3-4 dage i træk. Jeg kan mærke mit præ-savn presse sig på og hvad er så bedre, end at drukne det i sukker. Og netshopping.

Til mit held, viste det sig nemlig, at de kravlesko som jeg, under en “jeg-skal-lige-ud-af-huset-uden-en-baby-på-armen-imens-papaschøn-stadig-er-hjemme”-krampetrækning i eftermiddag, erhvervede mig til min baby, var for små. Og da jeg, efter at have kørt Thomas til lufthavnen, med et barn i hånden og et andet på hoften, vendte tilbage til butikken, viste det sig, at de slet ikke havde andre størrelser. Den søde ekspedient forsøgte sig pænt med et: “Jeg kan jo bestille dem hjem og så er de her på onsdag” “Tak, men ellers tak – jeg vil gerne prøve dem på, inden jeg køber nogen igen” løj jeg. Gu vil jeg da ej. Jeg vil bare hellere webshoppe, nu hvor børnene (endnu engang med succes, trods sommertid – hep hep!) er lagt i seng!

Og bummelum, det tog mig da også kun lige halvandet minut at finde selvsamme, megacute, superbløde sko – bare en halvtreller billigere. What’s not to like? Min baby skal simpelthen have sin allerførste converse – også selvom der kun bliver ½ centimeters voksetillæg i den allerstørste størrelse der tilsyneladende findes i disse pre-pre-walkers. Fine er de og jeg satser på, at han netop har taget et ordentligt vokseryk (meget apropos, men i øvrigt overhovedet ikke til sammenligning, med mit indlæg om voldsomme voksryk), så de alligevel kommer til at passe indtil han viser tegn til at ville op at gå.

converse

 

Skoene kan findes – lidt billigere end de fleste andre steder, lader det til – lige HER

Kan I have en ski’e god aften derude. Jeg vil lade mig drømme væk i alskens netshoppinglækkerier og overveje at gøre som om der allerede har været lønningsdag…

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. her har det for anden dag i træk taget 3 putninger – fordelt på en time ca, før barnet er faldet i søvn. Endda på trods af mørklægnings gardiner. Suuuk

  2. De er også rigtige fede☺ Min diva som er lige knap 9,5 mdr. har haft dem siden hun begyndte at kravle, da hun var 5 mdr.

  3. De er så fede, havde dem også til min søn, da han var baby.
    Til en lille information er der -30% på Bundgaard sko, inde på Heaven4kids.dk
    Har lige købt nye sko til min lille fyr, kun sjovere når man spare lidt ( så er der jo flere penge at shoppe for) Måske min mand ikke ser det helt som sparret

  4. Hvor pudsigt – jeg har netop købt de samme sko i et amerikansk outlet. De er så cool! Næsten lige så cool, som de converse-wannabees en veninde hæklede til ham i barselsgave.

    Og god fornøjelse på hjemmefronten! Jeg var alene med mine barylere det meste af februar, og det kom der meget godt ud af, selvom det er sjovest, når man er to om de små.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven