mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om overfyldte bihuler og panikvinduesshopping

Bum, bum, bum, i weekenden fylder min mand, som jeg skrev om HER, tredive. Og nej, jeg har stadig ikke styr på gaven. Eller mig selv for den sags skyld. Det er nemlig pludselig gået op for mig, at sammen med en masse søde gæster, så kommer der gudhjælpemig også et kamerahold. Sådan et rigtigt crew, som skal filme. De skal oven i købet filme til en rigtig dokumentarfilm. Altså ikke bare en hjemmevideo, som vi om ti år kan have god griner over, men en dokumentarfilm, som forhåbentlig engang skal lande på filmfestivaler verden over.

Det gav mig pludselig en smule stress, for nok er mit hår blevet lækkert i farven, men besides that, så er det efterhånden ret tarveligt, her knap to måneder efter det blev klippet. Frisørtiden blev derfor booket og jeg skal, med korteste interval, lige fraset de to dage i træk jeg sad i frisørstolen for at mande mig op til at klippe alt mit lange hår af, altså klippes. Endnu kortere.

Jeg har dog stadig lidt stress over at skulle se pæn ud i løbet af kun ganske få dage, nu hvor jeg sidder her med en god rød Rudolf going on og bihulerne så overfyldt med snot, at det gør ondt nede i samtlige af mine øvre kindtænder. Særligt når jeg forsøger at trodse smerten og spise guldkarameller. Det har selvfølgelig affødt en masse online vinduesshopping, for noget jeg da kunne gøre.

Lige HER opdagede jeg, at man med koden FORÅRSFEBER kan spare 50 kroner, ved et køb på mindst 250.- Altså, en besparelse på 20%, som så vidt jeg kan forstå, også gælder nedsatte varer. For de penge kan man købe virkelig meget af det, jeg altid har i min toilettaske.

Man kan for eksempel købe:

IMG_0179

5 styks af min all time favorit-mascara. Eller måske bare to af dem og to Essie-lakker. Eller måske den eneste hårvoks, som jeg har haft held med at bruge uden at der kommer grimme voksklumper og dårligt hold og en mascara og en neglelak. Eller verdens bedste læbepomade og to neglelakker. Eller alt muligt andet. Der er virkelig meget at finde til kuppris – bare husk koden FORÅRSFEBER, hvis du vil spare lidt ekstra skejsere.

Essie neglelak HER

Elizabeth Arden læbepomade HER

Paul Mitchell Spraywax HER

Maxfactor 2000calorie mascara HER

Nå ja, og så fandt jeg den perfekte kjole til anledningen. Pæn, afslappet og let at dresse både op og ned. Også til tv-optagelser. Jeg er vild med den.

forårskjole

Den kan findes HER

Jeg har endnu ikke købt noget af det – jeg tænker det vil være dårlig stil at erhverve noget til mig selv, inden jeg får styr på den der fødselsdagsgave, men for pokker, hvor er kjolen da et musthave!

 – affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg er simpelthen nødt til at advare dig om snittet på den kjole. Jeg har en mage til og den er sååååå flot. :heart_eyes: Men jeg ligner bare en sæk kartofler når jeg har den på. :neutral_face: Problemet er den posede overdel ift til taljen med elastik. Du kan faktisk også se det på billederne af modellen. Det bliver bare ikke godt, uanset hvor slank man (vi :stuck_out_twe: ) er… :confused:

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven