mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om hvad man kan nå, når man pludselig har masser af tid

IMG_9989

Når yngsteynglet sover lungebetændelsen ad pommern til i barnevognen på 3.time, imens ældsteynglet er i børnehave, giver det pludselig en underlig frihed, som nærmer sig følelsen af nyslået græs mellem tæerne på en varm sommerdag. Det er fantastisk, selvom det stikker lidt.

Det giver for eksempel tid til:

 • At drikke kaffe. Førstegangsvarmet, vel at mærke.
 • At vaske virkelig meget tøj. Vi snakker 3+ maskiner.
 • At svare på sms’er – med op mod en uges forsinkelse.
 • At påbegynde seneste sæson af House Of Cards, som jeg egentlig havde tænkt jeg ikke ville se, fordi jeg bliver en lillesmule bange for Hr. Underwood. Eller meget, faktisk.
 • At plukke øjenbryn under de passager, hvor serien bliver for creepy.
 • At male sokkel rundt om huset. Nogen prøver jo, som I ved, på at sælge hus, som derfor helst skal være så pænt som muligt.
 • At forelske sig i lækker læderjakke, som vil være perfekt nu hvor vejret synes at blive lidt varmere – mit crush kan findes HER (affiliate link)
 • At læse motiveret ansøgning igennem. For gud-ved-hvilken gang.
 • At kreere hverdags-hyggelige-at-skrive blogindlæg.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Hej. Jeg er en ny læser af din blog og jeg er rigtig begejstret for den. Jeg elsker det ikke er viiildt lange indlæg du laver.
  De har den helt rigtige længde for mig – der bare en gang i mellem, lige vil lave en lille overspringshandling i det ubemærket af kollegaerne. 😀
  Glæder mig til at læse mere fra dig..

  Jeg ved ikke om det er mig, men når jeg klikker på dit link vedr. hussalg så får jeg en side om computertilbehør. https://www.dustinhome.dk/boligkatalog/soenderborg/6310/huse-villaer/mejerivej_10_703-00634.aspx?utm_campaign=tradetracker&utm_source=95482&utm_medium=affiliate&utm_content=12linkgenerator

  1. Holy fuck! Det gør jeg også. Hm, jeg har lige prøvet at indsætte linket igen – og det linker STADIG til dustinhome, som jeg forøvrigt ikke aner hvad er.
   Jeg har sat Bloggers Delight på sagen 🙂 Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det – og tak for din, i øvrigt, pissesøde kommentar!
   KH Cana

 2. Jeg kender den følelse af hverdags tomhed, aaalt for godt! Men hvor er jeg glad for, at din lille dreng er ved at få det bedre. 🙂
  Kh Agnethe

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven