mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et lægebesøg og en uforstående baby

IMG_9981

Den seneste uges tid, har det kunnet tælles på én hånd, hvor meget jeg har bevæget mig udenfor. Derfor var det kærkomment i dag at skulle ud af huset. Også selvom turen blev til endnu et visit hos lægen. Min baby er så syg, så syg. Heldigvis kom vi ind til den samme søde læge, som også hilste os velkommen i fredags. Denne gang havde hun dog en noget mere bekymret mine, da hun så lille Peter. Lytte, lytte og et lille prik i fingeren og vupti, en diagnose der er til at forstå: lungebetændelse og en lille krop fyldt med bakterier.

Det gør så ondt indeni mig, når mine børn ikke har det godt. Særligt min baby, som intet forstår. Han forstår det ikke når jeg fortæller ham at det går over. Han forstår det ikke når jeg lover ham, at passe på ham.

Heldigvis tror jeg han forstår min kærlighed.

Og jeg tror at I der læser med, forstår at jeg slækker lidt på blogkvaliteten for i dag.

Ha’ en dejlig, dejlig mandag.

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

  1. Har selv været igennem hele møllen med et øre- og astmabarn, så OM jeg forstår! Sender dig/jer (især den bette) AL mulig opmuntring og go’ bedring 🙂

  2. Åh, det er Så hårdt. Bastian på 18 mdr har lige ligget syg med skoldkopper, skarlagensfeber, streptokok infektion og fik så stafylokok betændelse. Han havde så ondt at han ikke kunne bevæge sig i 3 dage. Puha, måtte flere gerne forbi børneafdelingen. Man vil jo bare beskytte sit barn og passe godt på det, men hold da op det er hårdt! Godt de for det meste er raske. Efter 2 uger er han kampklar igen, men med 2 kg mindre!

  3. En fra min mødregruppe har lige skrevet, at det hjælper mod hoste at stille hakket løg under sengen? Har ikke selv prøvet det råd, men hun skriver at det virker indenfor 3 minutter på hendes store dreng (han er vist tre år). God bedring til den lille… 😉

    1. Tak for tippet – jeg har godt hørt om det tidligere, men jeg tror desværre ikke det gælder ved lungebetændelse :-/ Det er vidst nærmere godt til fx (astmatisk) bronchitis, hvor luftvejene snører sig sammen.

  4. God bedring både til dit blødende mor hjerte og til bettemanden. Her har astma drengen også lungbetændelse og har fået penicillin siden sidste søndag!!!! Heldigvis er han 3 år og forstår en hel del mere end da han var baby( selvom han jo stadig er min baby

  5. Åh god bedring til ham, og en tanke til jer – det er så hårdt. Min lille fis har feber og opkast og forstår heller ikke hvad der sker. Hvorfor hun kaster op, eller at hun går og falder fordi hun er svimmel, det er svært at se på at hun, er dårlig.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven