mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en syg lille prut og jordemoderi

201421

Min lille prut er stadig syg med syg på. Det er fanderme uretfærdigt, at så lille et menneske skal blive så syg. Jeg mener, min lille purk har jo fået sin allerførste alvorlige man-flu og han er ikke engang blevet et år endnu. Derfor, er der også en lillesmule sløvhed over bloggen; jeg er simpelthen for blæst i bolden og frataget alle udefrakommende inputs – jeg lover det bliver bedre, så snart hele familien igen er på toppen.

Derfor, vil jeg her i min (babys) snotpause, gerne lige stikke en finger i jorden hos jer der læser med.

Det sker hyppigt, at min mailbox flyder over med jordemoder- graviditets- og fødselsrelaterede spørgsmål fra nogle af jer, som følger med. Det gør mig selvfølgelig glad, at I, til trods for at det er 2½ år siden jeg har praktiseret, tænker at jeg er en kompetent jordemoder, som I stoler nok på, til at stille mig, ofte meget intime, spørgsmål. Samtidig giver det mig også ind i mellem et lille nag af dårlig samvittighed, fordi jeg ofte kun får sendt Jer halve svar retur. Ikke fordi jeg ikke gerne vil svare, men fordi jeg simpelthen ikke kan finde tiden til det i min barselsboble, hvor jeg forsøger at holde min computertid hundrede procent dedikeret til bloggen – og lige nu min motiverede ansøgning, som skal sendes afsted liiiiige om lidt. Det er jeg selvfølgelig ked af. At jeg sender Jer halve svar, that is.

Derfor går jeg og grubler på, om jeg skal skrive flere jordemoder/graviditets/fødsels-relaterede indlæg? Gider I læse dem?

For eksempel indlæg som dette om at forberede sig på at føde eller dette om hvad man som gravid kan gøre for at få baby til at vende rigtigt inde i maven.

Fordi I er så mange som følger med, antager jeg, at det kun er en relativt lille del af Jer der er gravide, så jeg er ret meget i tvivl om I andre vil blive trætte af at læse om plukkeveer, fortravlede jordemødre og efterfødselsreaktioner? Det er selvklart emner som interesserer mig, men jeg er også klar over, at jeg er fagskadet og meganørdet, så giv mig Jeres holdninger, så tager vi den derfra, ok?

Skriv din kommentar

Kommentarer (28)

 1. Hej Cana. Helt personligt ville jeg elske det, vil nemlig super gerne læse til jordemoder, så derfor interesserer alt om den slags mig meget. 🙂
  Samtidig er det også lidt mere “i orden” at nørde graviditet osv, når det står i blogform. 😀

 2. Hej Cana. Ja det kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse mere om. Jeg er selv gravid og lidt over halvvejs. Jeg synes det ville være interessant at hører mere om.

 3. Flere indlæg af den slags, bare fyr afsted! Men jeg er også gravid, så derfor er det jo rimelig relevant for mig 🙂 Du skrev engang at du ville lave et indlæg om fødselsskræk og planlagt kejsersnit, dét indlæg er jeg meget interesseret i 🙂

  1. Yes, det ligger og ulmer i baghovedet og jeg håber jeg får det skrevet imens du stadig er gravid 🙂

 4. Min yngste (og sandsynligvis sifste) er knapt 3 mdr men jeg vil stadig gerne læse den slags indlæg 🙂

 5. Jeg elsker dine jordemoder indlæg! 😀
  Babyer, fødsler, graviditeter og børn i det hele taget hitter (hos mig)! 🙂

  Dine indlæg med pinligheder – de er geniale! Hvis der kom flere af dem ville jeg klappe i hænderne og råbe hurra. De er SÅ sjove! Især fordi jeg kan nikke genkendende til nogle (mange…) af dem. 😉

 6. Hej Cana,
  Jeg har ingen børn endnu og regner ikke med at skulle blive gravid før om nogle år, men jeg synes alligevel/stadig, at jordmoderindlæg er super spændende og interessante og håber at kunne gemme alle de meget relevante informationer et godt sted i hjernen, indtil jeg skal bruge dem 🙂
  Tak for en skøn blog og god baby-bedring 🙂

 7. Ja tak
  Selvom det er 5 år siden jeg fødte, synes jeg også det er spændende og sjovt at læse. Så skriv bare løs, hvis du har overskud til det. God bedring til lillefyren.

 8. Jeg synes, at dine jordemoderrelaterede indlæg er så spændende at læse! Det er faktisk dem, jeg aller bedst kan lide 😉 Både dem om dine egne oplevelser og erfaringer (også som gravid og fødende) men også om faget generelt.

  Jeg har i længere tid tænkt på, at jeg rigtig godt kunne tænke mig et indlæg mere fra dig omkring at føde hjemme. Sådan mere omkring planlægningen – ja, jeg tænker helt lavpraktisk omkring hvad man skal bruge og skaffe osv.

  God bedring med din lille fyr!

  Kh. Louise

 9. Jeg synes det er spændende at læse, trods min søn er 11mdr.
  Jeg er måske lidt tosset vil nogen mene, men det at føde sit elskede barn, er noget af det mest intime, specielle og fantastiske jeg har oplevet. Ville ønske alle ville have det sådan. Den kærligheds bobel på sådan en fødsels stue er så intens. Ubetinget den bedste oplevelse i mit liv .
  Så gerne mere af jordmoder faget, fødsel, kærligheden og meget mere 🙂

  1. Hvor er det dejligt at læse din kommentar! Og ja, sådan skulle alle kvinder have lov at føle når de føder <3

 10. Jeg er også helt vild med alle fødsels/mødre/jordmoder/etc-relaterede indlæg. kom endelig med alle dem du kan finde på/folk spørg om 😀
  Det er både skide sjovt og rigtig interessant!!

  knus

 11. Jaaaa!!! Skriv endelig mere – vi er flere som er fagskadet og interesseret (og gravide oveni bøtten .)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven