mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om den særlige forårsstemning og et spar-virkelig-mange-penge shoppetip

Arghmen hold nu op, hvor er det bare forrygende, hvad et vejr som det vi har haft her i det sønderjyske – og så vidt jeg kan forstå på mit instagramfeed, vidt også i resten af Danmark – i dag, kan gøre ved humøret. Hvis I, i mit indlæg fra i går troede jeg havde været effektiv, så skulle I dælme bare have set løjer i dag. Der har været fuld fart over feltet. For med en gemal som i morgen tidlig, igen drager ud i det ganske land for at fyre op under stolene hos alle Jer der har været så heldige at score billetter til et af hans shows, så ved jeg, at min tid til lige at fixe alt det, som har ladet vente på sig igennem vinterens forbistrende kolde måneder, er knap. Det jeg ville nå, skulle jeg helst nå i dag.

Solskin kan noget helt særligt og alle steder jeg har været i dag, har stemningen summet af glæde og forventning, som den allerførste gang man åbner en ny dåse nutella. Knitrende og intet mindre end fantastisk. Det er min all time favorit-fornemmelse.

Og sør’me så, nu hvor solen er gået ned, børnene sover og kaffen endnu engang er varm, falder jeg over de lækreste sager fra Stine Goya – til halv pris. Oh joy! Det fuldender en i forvejen helt igennem vidunderlig dag.

stinegoyabusk

En hammerlækker forårsbuks, som ovenikøbet lige dækker fødedellen. Jeg er vild med dem. Find dem på halv pris HER

stinegoyakjole

En fin, men basic kjole, som både er fed med sneakers som på billedet ovenfor, eller med stilletter til en aften ude med veninderne. I love it! Den kan du finde HER med halv pris.

stinegoyasweater

Sweateren her er perfekt til foråret, synes jeg – fede detaljer og kan let spices op med nogle smukke guldringe – fx dem jeg tidligere i dag lagde på min instagram @cbuttenschon. Min instagram, som forøvrigt er midlertidigt sat på pause, fordi jeg lige er in between telefoner og åbenbart for dum til at have mindst én fungerende lige pt. Jeg satser dog på at vende tilbage i morgen. Sweateren kan for øvrigt findes til halv pris HER

Ja ja, jeg er ret vild med Stine Goya – særligt når jeg finder det til kuppris som her. Det betyder nemlig at jeg ikke bliver sart over at bruge det OG så kan det altså sælges videre, hvis man engang bliver træt af det, uden man kommer til at tabe alt for mange penge. Bare et lille tip.

God aften til Jer – jeg vil smide stængerne op for i dag og overveje om jeg tør se endnu et afsnit af House of Cards.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. hmm jeg kan ikke få links’ene til at virke fra mobil.
    De bukser der er da bare for fede. Og passer perfekt til de sneaks fra sketchers jeg kom til at købe mens jeg var på job igår.
    #hadernårdetsker #ellernejdetgørjegfaktisk 😉

    1. Sært det ikke virkede – det virkede fint hos mig.. Har du prøvet fra computer? Eller fundet dem et andet sted? De er nemlig SÅ fede og vil være perfekte til et par sketchers 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven