mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om candy’o’clock og en dynehule

IMG_0048

Så er vi her sørme endnu engang; Fredag aften, gin’o’clock – nårh nej, jeg mener selvfølgelig candy’o’clock. Jeg ELSKER fredag.

Fredag er den eneste dag om ugen, hvor jeg kan gøre noget af det jeg aller- allerbedst kan lide, sammen med dem jeg definitivt bedst kan lide. Fredagsslik sammen med mine børn. Okay, den lille er selvfølgelig ikke med på slikdelen endnu, men den store er, og jeg synes det er knaldhyggeligt at vi kan smovse sammen og lege købmandsbutik med vores vingummier. Også selvom han altid på en eller anden måde scorer sig de bedste handler.

Vi bygger en kæmpe dynehule på madrasser på gulvet, spiser snolder, ser tegnefilm og fordøjer ugen der, endnu engang, fløj afsted. Der findes ikke noget bedre end at sidde der, omgivet af kærlighed og tomme kulhydrater og føle sig rig. Jeg tror næsten jeg har det ligeså godt som selveste Joakim Von And, når han svømmer rundt i sin pengetank og spytter mønter ud af næbbet, i den smukkeste fontæne. Faktisk, tror jeg at jeg har det bedre. For selvom materiel rigdom må være dejligt – eller bare lidt ekstra penge på shoppekontoen, som man fx kan vinde lige HER – så er den følelse jeg har indeni, altså spækket op til kanten med sommerfugle, regnbuer og candyfloss.

Ha’ en dejlig fredag aften derude – og hvis nogen skal danse, så lav lige en fræk macarena imens I sender en tanke i min retning, ik’?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven