mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at holde rynkerne på afstand

Pur-ung og med diadem und alles - et par timer tidligere, havde en make-up-artist foreslået mig at opstarte noget anti-age-revitalising creme, for ligesom at komme alderen i forkøbet. For real?!
Pur-ung og med diadem und alles, til et af mine allerførste tv-interviews – et par timer tidligere, havde en make-up-artist foreslået mig at opstarte noget anti-age-revitalising creme, for ligesom at komme alderen i forkøbet. For real?!

Et indlæg lavet i samarbejde med Weleda

Som jeg forleden løftede sløret for, på min instagramprofil – @cbuttenschon – så har jeg haft den fornøjelse at teste lidt på Weledas nye hudplejeserie, Evening Primrose. En serie, som påskriver sig at være age revitalising. Host host, har jeg nu brug for dét?! tænkte lille fru Bonderøv-Buttenschøn. Det er jo ikke mig, som i går er fyldt hverken niogtyve eller tredive! Jovist, jeg har da nogle – hvis jeg selv skal sige det – ret fine linier omkring øjnene og, som jeg har skrevet om fx HER, et noget lunkent maveskind efter to graviditeter, hvor mavemusklerne skiltes på midten og lod den overspændte hud klare arbejdet med at holde babyer på plads.

Men okay, så tænkte jeg tilbage til den der gang i maj 2009, hvor en makeup-artist et par timer før jeg blev kåret til miss-something-Danmark, proklamerede, at det absolut ikke ville være for tidligt, hvis jeg erhvervede mig noget anti-age-creme. Som hun sagde: ”Det svarer til at du tager halstørklæde på om vinteren, for at undgå halsbetændelse”. Så altså, nu – seks år senere – gør jeg det. Og jeg må sige, jeg er ret pjattet med det. Jeg har været allermest flittig med min bodywash og håndcremen, som begge, så snart jeg åbner dem, sender mig fluks tilbage til min barndom, hvor jeg elskede at gå på opdagelse i den lokale helsekostbutik, hver gang jeg var med min mor ude og handle. Weleda er et tudsegammelt brand, som startede op i 1921 og siden da, har været naturens og skønhedsplejens vogtere, om man så må sige. Alt er økologisk og udvundet af naturlige ingredienser. Jeg kan læse og forstå hvert et ord på indholdsfortegnelsen – og det er virkelig noget der holder, i min verden. Særligt når jeg så, efter kun et par ugers brug, ovenikøbet har fået de blødeste hænder og en krop der efter hvert bad, dufter mildt af den skønne natlysblomst, som har så mange gode egenskaber for min småtrætte hud. Age Revitalising eller ej, det er en skøn hudplejeserie, som fortjener hyldeplads på mit badeværelse… Og tænk nu, hvis jeg kunne undgå ”halsbetændelsen”.

IMG_0095

Serien kan forøvrigt købes – ret billigt – i de fleste helsekostbutikker landet over og hos helsam.dk.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hvis du vil give dig selv den bedste gave, så tag et smut op til TanjaD hun kan et eller andet. Bare en anbefaling

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven