mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om alle mulige forskellige hårfarver

Igennem tiden har mit hår haft mange ansigter - her er nogle af de mere kunstige slags
Igennem tiden har mit hår haft mange ansigter – her er nogle af de mere kunstige slags

Et indlæg lavet i samarbejde med Vidal Sassoon Salonist

Nogle gange, så er jeg sgu noget af en fjumregøj. For ja, dette indlæg har faktisk været på bloggen før. I går, faktisk. Men men men, frk. jeg-fixer-lige-det-hele-på-den-halve-tid, havde åbenbart ikke helt styr på facts omkring den nye hårfarveserie fra Vidal Sassoon. Nu er det styr på det og jeg tillader mig derfor, at genposte.

Egentlig, siden jeg som 17-årig opdagede mit første grå hår (som jeg – sammen med en masse andre random facts – nævnte HER), har jeg altid tænkt, at jeg ville gå benhårdt efter at få mig et lækkert gråt hår i allerbedste Gunbritt-stil. Faktisk var jeg godt på vej, indtil jeg for nogle måneder siden i stedet besluttede at lade lokkerne falde. Med mit nye, korte hår er det pludselig som om det ikke længere er ligeså fabulous at have grå stænk hist og pist. Slet ikke, faktisk.

Derfor vil jeg begive mig ud i hårfarvens kunst.

Den nye farveserie fra Vidal Sassoon, Vidal Sassoon Salonist, er et revolutionerende produkt til at skabe salonlignende resultater hjemme på dit eget badeværelse. Det er altså ski’e smart. Hårfarven appliceres i to trin, hvor farven først påføres hårrødderne og derefter blandes med et serum, inden den kommes i længderne, for at give håret en rig farve med den helt rette dybde og tone. Hos mig, er det selvfølgelig begrænset hvor meget jeg kan gøre ved ”længderne” når bunden er smurt ind i farve, fordi mit hår er blevet så kort, men jeg vil nu alligevel glæde mig til at gøre et forsøg på at lave en hjemmefarvning, som matcher den kvalitet jeg ellers skulle have betalt i dyre domme for, hos en professionel.

Der findes 24 forskellige farvetoner i Vidal Sassoon Salonist farveserie, som alle oven i købet giver 100% dækning af grå hår – som jo altså er lige præcis dét jeg efterspørger.

Vidal Sassoon var en af verdens mest betydningsfulde frisører, som arbejdede hengivent for at kvinder skulle have mulighed for, at se ud som om de var trådt direkte ud af frisørstolen, hver eneste dag – det skulle være simpelt og nemt at ligne en million. Netop den filosofi er videreført i den nye hårfarveserie; det skal være simpelt og nemt at komme til at ligne en million og opnå professionelle resultater, med denne hjemmehårfarve.

Så, kære grå stænk – vi ses!

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Ih Cana, er helt uenig med dig i, at gråt, kort hår ikke er fabulous! 😉 Jeg opdagede selv de første grå hår liiiidt tidligere end forventet og farvede hår dengang.
    Nu har jeg så fået to børn med 2,5 år imellem + været korthåret i snart 4 år og fået min egen hårfarve igen. – mens de grå hår pibler frem, hver gang jeg kigger mig selv i spejlet, inkl. en grå “refleks” i pandehåret. Jo tak!
    Men jeg synes faktisk at kombien kort hår + grå stænk er super fin, også til kvinder.
    Måske det handler om, at mange af os er opvokset med, at man da helst ikke skal være korthåret som kvinde og hvis vi får grå hår skal de i hvert fald farves?
    Men det sagt, så er det da altid sjovt at lege lidt med hårfarve og prøve lidt nyt 😉 Så jeg glæder mig til at se resultatet 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven