mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når man bare kan stirre tomt ind i en væg

Jeg er blevet invaderet. Af voldsomt hævede bihuler og en dertilhørende dundrende hovedpine. Fuck my life. Jeg har slet, slet ikke tid til at være syg-ish nu. –Ish, fordi man, i min verden, ikke er syg, medmindre der er opkast eller feber involveret. Det gør det sådan set bare endnu værre; At jeg ikke engang kan hente pity-points hos mig selv. Til gengæld har jeg ingen mascara på. Eller voks i håret. Men derimod en fint hævet højre side af ansigtet. Snotansamlinger, kan man vel kalde det.

Derfor er jeg gået all-in på at blive rask i en fart, så jeg kan komme i omdrejninger inden den der fødselsdag, i ved nok. Og med all-in, så mener jeg i virkeligheden bare, at jeg her til morgen, byttede min forankrede ledsager, min morgenkaffe, ud med en kop kamillethe. Det resulterede selvklart i, at jeg inden klokken var blevet 9:30, havde forværret min hovedpine gange tusind, fordi jeg var i totalt koffeinunderskud. Pokkers. Kaffe hermed inhaleret, sammen med en halv plade king size Marabou og endelig sover min baby. Og jeg er stadig for slatten til at lave noget som helst andet, end at stirre ind i en væg.

Hej hej, to timers effektiv alenetid.IMG_0191

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Fuiii, det lyder rigtig træls. Skynd dig at blive rask. Kom til til læge og få undersøgt
  om det er bihulebetændelse, for så skal der penicillin til. Rigtig god bedring søde dig.

 2. Lige mine ord! Har det akkurat sådan i dag, bare med to helt små børn, der også er syge (feber og snotnæser). Kamilletheen var ikke noget hit, hverken hos børnene eller jeg. Så nu sidder vi trætte og lækkersultne og nyder solens varme inde fra sofaen 🙂
  God bedring!

 3. Ved bihulebetændelse er der kun en ting der hjælper og det er en næseskyller/et næsehorn. Det er en fantastisk opfindelse til at skylle alt det genstridige snot ud og når man først er kommet sig over klamhedsfaktoren er det en virkelig god ven

 4. få hurtigt fat i et næseskyllehorn fra apoteket. Du skyller med lunken saltvand du selv blander. Det føles meget mærkeligt men man vender sig til det og det virker Big time. Jeg er desperat hvis jeg blir forkølet når kæresten en på søen.
  Og akupunktur. Det virker med det wuns. Jeg fik to gange med 4 dages mellemrum sidst jeg havde bihulehelvede og bum så var det væk.

 5. Bihulebetændelse er bare max ubehageligt.
  Har du ikke været ved lægen skal du afsted, så du kan starte op i antibiotisk behandling, ellers bliver det kun værre.

  Sygeplejersken vil også anbefale en saltvands næsespray, de har i høj opløsning på de fleste apoteker 🙂

  Riiiiiiigtig god bedring 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven