mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Månedens Musthaves #3

Jeg ligger lige nu og sover en brandert ud fra i går og dette indlæg, er derfor ikke live-skriblerier fra Esbjerg, men i stedet et planlægt indlæg, så jeg i stedet kan sove længe og berette om (forhåbentlig alletiders) “friweekend”, når jeg engang har fået både øjne, morgenmad og en promille nær nul.

Det er søndag og de fleste butikker er formentlig er lukkede. Gosh! Og så lige efter lønningsdag på en dag, som meteorologerne har varslet fifty shades of grey. Derfor har jeg – selvfølgelig – været på webshopping, hvor jeg har fundet en masse lækkerier jeg vil vise Jer.

Normalt ville jeg i Månedens Musthaves gå på udkig efter en masse lækkert tøj til jer, men fordi jeg lige HER har tippet om en masse lækre udsalgsvarer, har jeg I stedet besluttet at lave en boligedition.

Selvom vores skønne, skønne hus endnu ikke er solgt, drømmer jeg allerede lidt i smug om at skulle indrette et nyt hjem. Jeg elsker forandringer og en ny bolig, kræver selvfølgelig lidt nye møbler, og jeg har i den anledning fundet nogle af mine boligfavoritter frem – selvfølgelig alt sammen til fornuftige priser – som, hvis huset blev solgt i morgen (eller any day soon), skulle pryde mit nye hjem.

Jeg drømmer om at vi en dag får en dejlig, lys lejlighed, med en lillebitte fordelingsgang, hvor det her fine, stribede tæppe, med et skridsikkert underlag under, vil være perfekt – både til syn og til at lege på for drengene. Jeg er vild med det!

månedensmusthavesmarts tæppe til gang

Du kan finde det HER

På væggen ved siden af det stribede tæppe, kunne disse aviskurve udgøre det for nogle virkeligt smukke, smarte og svinebillige opbevaringsløsninger til huer, handsker og tørklæder, som jeg ellers altid synes er noget værre bøvl at få opbevaret både pænt og praktisk. Win!

månedensmusthavesmarts aviskurv

Find dem HER

Det her skønne, skønne marmor-bord, synes jeg simpelthen er noget af det fineste jeg længe har set – I’m in love!

månedensmusthavesmarts marmorbord

Find det HER

 

Indtil jeg, forhåbentlig en dag, får råd til en ægte, lækker Wegner skænk, synes jeg denne er megafin!

musthavesimarts kommode

Find den HER

 

Sammen med både skænk og sofabord – og nærmest alt andet – vil dette tapet lige sætte prikken over i’et. Jeg synes det er virkelig fint, at romberne ser håndmalede ud, så de ikke er så hårde i udtrykket.

månedensmusthavesmarts tapet

Find det HER

 

Lampen her, er for skøn, synes jeg. Feminin og rå på samme tid; det må give bonus hos gemalen 🙂

månedensmusthavesmarts industriel loftslampe mint

Find den HER

 

Til sidst drømmer jeg virkelig meget om at udskifte vores kæmpestore svenske gyngestol med en lækker lænestol, som for eksempel meget vel kunne være denne lækre sag:

månedensmusthavesmarts lænestol

Find den HER

 

Derudover er der stadig resten af dagen 20% rabat på ALT (fraset de nye multifarvede bObles) hos legebutikken.dk

God shoppelyst – jeg vender stærkt tilbage, når jeg engang er vågnet op fra dåd. Jeg GLÆDER mig til at berette om hvordan alenetid med flødeskum og bær på toppen, har behandlet mig.

 

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven