mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kald mig bare idiot #2

IMG_0349

I røven på en kvindes bekendelse #4, fulgte der virkelig, virkelig mange kommentarer. De fleste noget ala ”HA HA! Jeg falder af stolen af grin og græder min (selvfølgelig ikke vandfaste) mascara langt ned af kinderne” hvilket glæder mig. Selvfølgelig ikke at mascaraen trækker sydpå, men at I har grinet. Der er nemlig ikke noget bedre end at sidde hjemme på min flade, og vide at jeg har været med til at give et par stykker af Jer, en lidt bedre dag. Så tak for kommentarerne og fedt at I – ligesom jeg – syntes at historien var usandsynligt sjov!

Sammen med alle grinekommentarerne, var der også en hel del – som på mere eller mindre venlige måder – gjorde mig opmærksom på, at historien altså ikke var ny. Den er tilsyneladende ret gammel.

Jeg burde selvfølgelig have overvejet at undersøge min kilde – og ja, måske burde der have ringet en lille bitte klokke, et sted godt gemt inde i min hjerne, da der stod at den arme kvinde, havde fået installeret telefon på badeværelset. Altså, med mindre det var en eller anden oversmart gadget, som kunne connecte badekar med smartphone, så er det sgu nok outdated. Ligesom det også burde være gået op for mig, at ingen – eller i hvert fald de færreste – på dansk kalder sig en “hundjævel”. hvor imod she-devil fungerer ret godt på engelsk, som jeg gætter historien oprindeligt er skrevet på. Jeg tænkte bare ikke over det. Undskyld. Jeg tænkte ikke det mindste over, at historien kunne være en gammel én af slagsen. Jeg tager den hundrede procent på min kappe. Undskyld.

Undskyld derfor, at jeg fik skrevet, at en kvinde sendte mig beskeden og fik lettet sit hjerte. Sådan var det tilsyneladende ikke. I stedet sendte en kvinde mig en mega-hyle-hamrende morsom historie, som hun vel tænkte fortjente plads på bloggen. In case nogen – som for eksempel jeg – endnu ikke havde læst den. Og det er jeg heldigvis glad for at hun gjorde. Også selvom jeg var en røvbanan, som stolede blindt på den gode historie og ikke lige gjorde mig den ulejlighed at få den superverificeret, så jeg indledningsvis kunne have skrevet at den var en klassiker, som altså var postet diverse steder før, men som stadig den dag i dag, er værd at læse.

I’m sorry guys.

Skriv din kommentar

Kommentarer (27)

 1. Nej nej nej Cana!

  Ikke undskylde, den historie var fantastisk, og hey jeg er 19, er nærmest født med en mobil i hånden – og jeg ænsede ikke at det med den installeret telefon på badeværelset.

  Historien var god, sjov og gjorde glad – og det er vel egentlig alt den skulle.
  At nogen havde hørt den før, jamen så lad os da håbe de grinte anden gang også! 🙂

 2. Ej!!! Der er bare folk derude, som altid skal være så sk… negative!!
  Ingen grund til at undskylde..
  Er du gal, jeg grinte så meget, var så glad for, at din side, er kommet i min lille verden… er allerede hooked.. og har delt din blog på min FB væg.. og er blevet taget med kyshånd.. selv mænd, har delt den videre..
  There will always be, haters.. glem dem.. vi er mange, som vil læse dine ting.. for jeg har sgu ikk, hørt de historier før, nogle af dem, genkender jeg selv, fra mit eget liv..
  Den med at man gemmer sine trusser, når man er his gynækologen… hahaha;)
  Tak for en fed blog!!

 3. Jeg fangede bestemt heller ikke den med telefonen, og ifht hundjævel, tænkte jeg bare at det var en der havde læst for meget fifty shades of Grey 😉

  Det ku være sket for os alle

 4. Åh altså – nu skal folk slappe af. Uanset kilde helliger målet totalt midlet. Den historie var så skæg, at jeg næsten tissede lidt i bukserne!

  Tak fordi du bragte den <3

 5. Aj Ingen grund til at undskylde! Jeg er en af dem der for år tilbage fik den i min indbakke. Og for hel…. altså 😀 Jeg kan grine af den historie for evigt. Så kan det da være så evindeligt lige meget om den er gammel, usand, opdigtet eller sand. Den er SJOV 😀 Jeg fortalte (læste den op) til en pigeaften engang. Og selv om jeg burde være færdig med at grine af den, så havde jeg svært ved at læse den højt uden at knække sammen i sund latter. Hvilket vel også bare er det som det handler om? God sund og befriende latter.

 6. Det er jo nu engang menneskeligt at fejle, og er det her en af de værre bommerter du har lavet, ja så er det vist til at leve med

 7. Der er da intet at undskylde for!! Du er blogger – ikke journalist. Du handler med dit hjerte og ud fra god tro. Det er ikke – og har aldrig været – dit job at tjekke kilder på den måde, når nogen serverer en god historie på et sølvfad. Stadig piss’ hamrende sjovt

 8. Hej
  Jeg fangede den med tlf på badeværelset og gjorde det historien mindre sjov…… NIX jeg grinte så tårerne trillede. Så f.ck de der negative nums.hu.ler
  Kom endeligst med flere af den slags historier.
  Den historie har nu gjort, at du har en blog, jeg følger, som den eneste blog 🙂
  Mange hilsner Lise

 9. Helt ærligt vil jeg godt klage over manglende advarsel ⚠ for os semi inkontinenet… Nu lugter her lidt af tis for jeg grinte så det bragede, ømmede mig og tårene trillede ned af kinderne.
  Bliv ved Cana- jeg var mega underholdt og kommer der flere vandrehistorier så griner jeg nok lidt mere for der skal mere end det til at bringe mit Pis i kog.

 10. Christ nu må folk styre sig hvad de gider brokke sig over. Havde læst den før – grinede ikke desto mindre min røv af alligevel – IGEN – så min dag fik et smil. Tak for det – og er det ikke bare det der er det vigtige – et smil i gråvejr mere end at plante gråvejr i en sjov historie bare fordi den ikke var ny.

 11. skidt pyt med det. Måske er den gammel, men den er stadig hylende morsom 🙂 kæresten og jeg græd af grin da jeg forsøgte at læse højt 😀

 12. Intet at undskylde for. Gammel eller ej, den var hysterisk morsom – og ja…. uden at tjekke op med ophav , linkede jeg rent faktisk din fortælling på min FB. Den måtte bare videre ud. Tak for historien 🙂

 13. Det er en tantastisk historie, som absolut tåler gentagelser – og jeg griner lige meget hver gang, jeg læser den.
  Tusind tak for det gode grin – kom endelig med flere af samme slags

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven