mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Hvilken telefon skal jeg vælge?

smartphones_rect

Min telefon er gået i smadder. Jeg mistænker at jeg har brugt den for meget. Men altså, det er vel hvad man kan regne med der sker, ikke sandt?

Den er nogle år gammel og har altså stået model til masser af rejser, to børns savl, mine klodsede tendenser, altid lidt sent besvarede sms’er og et storforbrug af facebook og instagram. Den har holdt godt, men nu er det på tide med en ny, fordi batteriet på den gamle er fladt. Den holder strøm 3-4 timer, hvis jeg ikke bruger den, vel at mærke!

Jeg har været inde på wupti.com og tjekke deres telefoner ud; der findes sikkert en masse andre smarte steder at købe telefoner, men jeg har bare altid oplevet pissegod service hos wupti, hvad enten jeg har købt opvaskemaskine, tørretumbler eller noget helt tredje, så i’ll stick with that.

Men seriøst, hvilken skal jeg vælge? Jeg har de seneste mange år altid haft iphone, men jeg er på ingen måder afvisende overfor at prøve andre mærker. Det vigtigste er, at den har en pokkers masse plads, så jeg altid kan have tusindevis af billeder af mit afkom lige ved hånden, et godt kamera, så jeg ubesværet kan føje nye til samlingen. Og så skal den selvfølgelig kunne the basics, altså instagram, facebook og muligvis også noget telefoni og den slags. Hvad er Jeres erfaringer? Skal jeg bare opgradere min gamle 4’er til en 6’er eller skal jeg ud i noget android? Hilfe, bitte.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (25)

 1. Altså jeg sværger til iPhone, nem at finde ud af og kan alt. Kameraet på 6’eren er skønt, der er nogle nye funktioner, sol jeg selv er tosset med 🙂
  Jeg ville købe en 6’er, og især når du har haft iPhone i lang tid – har hørt fra forskellige at det er svært at gå tilbage. Og en ekstra bemærkning er, at når jeg (i en ung alder, dvs 19 år) slet ikke kan finde ud af Nokia/Samsung/htc og derud af, så tror jeg altså på det endnu svære at sætte sig ind i en ny telefon, med to børn, hussalg og nyt studie – en telefon skal jo bare virke!

  Slut bemærkningen må være at iPhones opbygning bare er mest logisk!
  Og held og lykke 😉

  1. Tak for inputtet! Og god pointe at den bare skal virke uden jeg behøver bruge for mange af de grå på det 🙂

 2. Førhen havde jeg også iPhone, men for et år siden gik den i stykker, og jeg skulle hurtigt anskaffe mig en ny, men billig, telefon. Det blev til en Huawei Ascend P7, som jeg er rigtig glad for! Det er en lækker telefon 🙂

 3. Samsung galaxy s5 er en fantastisk telefon. Den har 16 Mp kamera. Og så kan du jo sætte et se card i, så er der masser plads til billeder af dine smukke drenge. Og ellers så kommer 6eren jo snart

 4. Jeg sværger til Sony. Sony har en super fed z serie.. Jeg har selv en z2 min mand har en aftale z3 compact (den er god hvis man ikke er til store mobiler)
  Der er et super kamera i, de er vandtætte og super lækre

 5. jeg holder også på en iPhone 6. Jeg gik selv fra 4S til 6’eren og er SÅ glad for den! Jeg har en htc som arbejdstlf. og den er så plastik-agtig og svær at forstå sammenlignet med iPhones!

 6. Køb du bare en iPhone 6 med 128 GB. Det har jeg og er meget tilfreds. Jeg har haft en del andre mobiler mellem mine iPhones, men er altid gået tilbage. Så lær af mine fejl. Intet slår iPhone…
  🙂

 7. iphone 6 plus.
  Jo den er meget stor. De første 24 timer, så synes man bare at andre mobiler er latterligt små 🙂

  Den er god både til bloggerlivet og mor-livet. Og så hent appen dropbox. Så har du alle dine billeder osv lige ved hånden uden at de fylder på din mobil. Jeg har betalt for lidt ekstra plads og det er de bedste penge jeg giver ud. Så er de også sikret hvis du skulle få stjålet din mobil eller i får indbrud derhjemme. Det er guld værd.

 8. Jeg har prøvet Android, min mand har prøvet Android og min søster, der arbejder i telebranchen har prøvet Android. Nu er vi alle tilbage til iPhone, der er bare ikke nogen rigtig gode konkurrenter i min verden. Så spar pengene på fejlkøb og køb iPhonen fra start af og køb evt bare en 5’er. Den er så fin og jeg tror det er de færreste der virkelig har brug for de ekstra features 6’eren har. Jeg selv har en 5C’er og den er alletiders! Det er den de kalder “cheap” eller color

 9. Tak for at tage emnet op, Cana. Jeg står selv overfor et mobilskifte i den allernærmeste fremtid, så jeg er glad for alle forslag og vælger nok igen det kære Apple produkt… 128 GB alligevel…der går nok alligevel et par måneder inden den er fyldt helt op med billeder af mine krudtugler;)
  God aften,
  Mette

  1. Jeg er på samme. Og altså, den jeg har nu, har 64 GB og de er ved at være fyldt, så 128 does it for me 🙂

 10. Nu bliver jeg altså nødt til at blande mig med alle iphone-fans’ne. Jeg har en Samsung Galaxy S4 og det er den bedste telefon jeg nogensinde har haft! Har tidligere haft en iphone og den kan efter min mening på ingen måde måle sig med galaxy-serien. Og som Kristina siger kan man sætte et ekstra hukommelseskort i efter behov. Så smart!

 11. Det er altid en jungle når man skal ud og have ny mobil. Men du skal vælge det du er mest tryg ved og som fungere for dig.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven