mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fødselsdagsgavehjælp søges!

I kølvandet på en nu endegyldigt færdig og afsendt ansøgning til psykologistudiet, går det pludselig op for mig, at min mand har fødselsdag om 8 dage. OTTE. Ikke alene har han fødselsdag, men han fylder tredive. Uden at kende følelsen, forestiller jeg mig, at det må være ret stort at skifte årti fra 20’erne til 30’erne og jeg vil derfor – og fordi jeg elsker ham usigeligt højt – så sindssygt gerne finde den perfekte gave. Eneste lillebitte udfordring er, at jeg er på komplet bar bund. Så Thomas, hvis du læser med, så luk venligst øjnene fra nu! Det er Top Secret. I andre – keep reading, jeg har brug for jeres inputs.

Skal jeg give ham en oplevelsesgave ala dem HER 

thomasgave1

Eller skal jeg gå efter noget lækkert tøj, som fx det HER 

thomasgave3

Eller skal jeg hellere gå efter noget kærestetid, som fx det HER 

thomasgave2

 

Jeg synes det er megasvært at finde den helt rigtige gave – selvom jeg nu må indrømme, at jeg er blevet en lillesmule lun på ideen med par-wellness, fordi det selvklart betyder, at jeg bliver en del af gaven. Men er det mon en gave han vil blive glad for? Han ønsker sig ikke rigtig noget. I hvert fald ikke ud over et apple watch, som jeg af gode grunde ikke kan give ham. Ladies, hvad skal jeg finde på? Hvis I sidder derude med den helt perfekte (eller uperfekte) gaveide, så sig frem – alle ideer er kærkomne, for min hjerne er midlertidigt en smule på standby efter intensiv pasning af syg baby, et tårnhøjt blodsukker siden i går eftermiddag og hundredevis af gennemlæsninger af de samme to siders ansøgning. Hvad ville I vælge?

 – Affiliatelinks – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

 1. hej Cana
  da min mand fyldte 30 havde jeg i alt hemmelighed fået arrangeret et forlænget weekend i Milano incl fodbold billetter til milan/Juventus UDEN børn dem havde bedsteforældrene glæden af 🙂
  bragte stor lykke ( samt masser af shopping til mig win win )
  Pøj pøj med det
  KH
  H

 2. Er han hjemme på sin fødselsdag? – hvis han er, kunne du hive stikket fuldstændigt ud, ingen mobil(eller hvertfald på lydløs!) få evt ungerne passet, gå en tur på stranden, i skoven, eller i en park, medbring picnic kurv hvor der er lækkert og nemt mad og kage og bobler. Lej måske en tandem, cykel en tur. Sid et sted hvor alt er stille og bare snakke med hinanden. Det ville være en perfekt dag for mig hvertfald..

 3. Hvad med noget kunst? Evt et limited print- det er til at betale. Sidst jeg gav min mand gave fik han to Julie Nord litografier (ca2500kr) og har kig på noget fra husk mit navn til næste gang…

  Kh Stine

  1. God ide!! Selvom kunst – hos os – måske lugter lidt af, at jeg køber en gave til ham, som jeg selv gerne vil have :-/

 4. Hej sødeste,
  Nu fyldte jeg selv 30 sidste år, og du kan hilse din søde mand og sige, at det ikke gør så ondt som man skulle tro. Ihvertfald ikke når man har opfyldt det vigtigste i livet, med en fantastisk partner og to skønne børn. 🙂 derudover vil jeg så lige give dig min erfaring med at fylde 30… det er på INGEN måde som at fylde 20! Man er ikke jublende glad for at fylde 30, det er ikke så skelsættende som mange (under 30) går og tror. Jeg fejrede dagen med familien og et par af de allernærmeste venner. Gave mæssigt var det ikke noget særligt. Måske noget personligt, noget i har lavet eller oplevet sammen, som du så genskaber på en eller anden måde. Håber han får en rigtig dejlig dag.
  Knus til jer alle 4 fra mig

  1. Tak for dejligt input 🙂 Jeg tror nu heller ikke Thomas overhovedet forventer at det gør ondt 🙂 KH <3

 5. Helt sikkert noget I kan gøre sammen. Som I “gamle dage”!!
  Og hvis I ikke har nogen til at passe børnene, kører I bare forbi Askov på Jeres kærestetur og så passer vi dem

 6. Hvad med en planlagt kærestedag mindst 1 dag om måneden for et år? Det kan være en hjemmelavet picnic-tur i skoven, et hotelophold, en koncertoplevelse mv. Intet er for stort, intet er for småt, pointen er at i får kærestedagen (evt uden børn) mindst en gang om måneden. Du kan fortælle ham alle dagenes indhold når han får gaven, eller kun give ham datoerne, så indholdet bliver en overraskelse.

 7. Min mand fik en tur til Rom (det var før, vi blev forældre). Han gav mig en tur til Firenze, men den blev konverteret til en forlænget weekend i Hamborg, da det var det længste vi kunne undvære Lillepigen.

  Af mine veninder fik jeg det flotteste guldur, som bare har mega stor værdi for mig. Det er ikke et Apple watch, men en gave der kan holde i mange år.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 8. Hej:)
  Hvad med noget faldskærmsudspring, er detThomas?
  En weekend tur til London, barejer to.
  Rigtig god søndag:-)
  Bliver 25 om 9 dage, og har fået en tur til London af mine forældre. 🙂

  1. God plan med begge dele – faldskærm har han dog prøvet, men weekendtur kunne dælme være skønt, når vores baby bliver liiiidt større 🙂

 9. Da Thomas tit er væk fra det kæreste han har ligesom min kæreste når han er på job så kunne en god gave være et indrammet billede af dig og børnene. Eller et fra gemmerne af jer alle 4. Så har han altid familien med sig.
  Derudover stemmer jeg helt klart på oplevelser sammen da minderne varer for evigt og aldrig går af mode.
  Det gælder om at nyde den tid vi har sammen. Den kan så hurtigt slutte. Og så betyder materielle ting ikke en skid.
  Håber i alle får en fantastisk fødselsdag med ham. Kram

 10. God ide med en oplevelse sammen! Kunne evt kombineres med et personligt papirklip af Ida Van Norde – tjek @klipklip på instagram, hun er vildt dygtig – laver bl a klip ud fra købers personlige stikord, som jo så kunne være ting og steder der repræsenterer jer som kærester og familie 🙂
  På den måde får du også kunst til væggen der (forhåbentlig) betyder noget for jer begge!

 11. Sødeste Cana!
  I love you! Det er så dejligt at følge med hos dig!
  Min kæreste har fødselsdag på søndag og jeg har været på jagt efter den mest perfekte gave i – lang tid nu, efterhånden!
  Det er endt med er par billetter til noget stand-up – og så har jeg bestilt en kagemand med hele mulletjavsen. Han har ævlet i uger om at han ikke har fået en kagemand siden børnehaven – og nu fylder han 24

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven