mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Et åbent brev til min baby

I dag bliver min baby ni måneder. Han har nu – fraset halvanden uge jeg gik over tid – været ligeså længe ude, som inde. Han er en dejlig lille én og jeg har derfor skrevet ham et brev, som jeg har besluttet at dele med Jer, der følger med her på bloggen.

peter1

Kære Peter, min baby,

Du er et barn lavet med kærlighed.
Da jeg ventede dig, kendte jeg dig kun knapt. Du gav mig kvalme, træthed og irritation. Alligevel elskede jeg dig.
Du gav mig immobilitet og smerter hvert øjeblik. Alligevel elskede jeg dig.
Jeg længtes efter dig, men var bange.
Jeg var bange for, hvad din tilbliven ville gøre ved den familie, som i forvejen af og til – og oftere end det var rimeligt – var presset mod bristepunktet.
Og så kom du. Din far skrev en kærlighedserklæring til dig, din storebror og livet. En kærlighedserklæring som bragte dig på forsiden af nyhederne landet over. En kærlighedserklæring, som var så sand og ren i sin fineste form.
Du satte spor i mange mennesker, inden du overhovedet anede de eksisterede. Du kendte din far, din bror og mig, din mor. Og pludselig kendte vi dig. En vidunderlig dreng i balance. En vidunderlig dreng som skabte balance i den familie du blev født ind i. Det var bare dig, Peter. Dig vi manglede for at genfinde harmonien. Din blotte tilstedeværelse fik igen kærligheden til at gro og vokse sig stærk. Du blev lavet af kærlighed og bragte den tifold med dig ind i livet – og for det skal du have tak.

Jeg elsker dig.

Skriv din kommentar

Kommentarer (21)

 1. Hvor er det smukt skrevet. Dejligt brev.
  Det tror jeg at Peter vil elske at læse når han en dag bliver voksen. (.. Eller nysgerrig teenager)

 2. Kære Cana,
  Har fulgt med længe, men nu sidder jeg her med tårer i øjnene, og så må jeg altså skrive – hvis bare jeg kunne ville jeg give dig et stort knus.
  Hvor er det bare et smukt brev du har skrevet, det er ærligt, kærligt og rørende!
  Du er en stærk og modig kvinde. Jeg respekterer dig, dine holdninger og din åben og ærlighed – Tak fordi du deler ud og inspirerer – Du giver mig endnu mere lyst til at blive mor – Tak!

  Kærligst Mille

 3. Her sidder en mor med tårer i øjnene. Det er snukt! Kan genkende mange af følelserne. Har netop selv fået en lille dreng for knap 8 uger siden.

 4. Fint brev! Og på forhånd undskyld, jeg kan bare ikke lade være – længedes er ikke et ord. Det hedder længtes.

  1. Tak, Rikke! Det er dejligt at du skriver det til mig; ellers ville jeg jo aldrig få det lært 🙂 Det er hermed rettet.
   KH Cana

 5. Jeg har ingen børn, og jeg er ikke engang tæt på at få nogen. Men du gav mig lige en kæmpe klump i halsen og tårer i øjnene. Meget smukt skrevet <3

 6. Jeg har ingen børn, og er ikke engang tæt på. Alligevel fik jeg lige en kæmpe klump i halsen og tårer i øjnene. Meget smukt skrevet <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven