mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En stor dag for en lille blogger!

mortilto på cvr

For sulan, så sad jeg herhjemme i barselssuppen og troede at det der med at blogge, bare lige var sådan noget jeg udelukkende gjorde, fordi jeg synes det er så skide hyggeligt og ikke spor andet. Og bum, så går det pludselig op for mig at jeg skal momsregistreres og den slags.

Yes, mortilto.dk er blevet en rigtig virksomhed. En virksomhed som jo altså stadig er min yndlingshobby og ikke spor andet for mig. Heller ikke selvom virksomhedsdelen jo betyder, at der falder nogle skejser af til mig i ny og næ.

Bloggen vil på ingen måder ændre karakter, men det er alligevel ret stort for mig, sådan at være blevet virksomhedsejer. Kan I se det for Jer?

”Hej jeg hedder Cana, jeg er uddannet jordemoder, men håber på at blive psykolog og nå ja, så er jeg direktør i mit eget firma!

Alright, det kommer selvfølgelig aldrig til at ske, at jeg præsenterer mig sådan, but hell yeah, it’s the truth! Jeg er en røvstolt lille, bloggende musikerkone, siger jeg Jer.

Også selvom jeg stadig synes det er skidesvært med den der ansøgning til psykologistudiet. Det virker så definitivt, at kalde den færdig, så jeg sidder hver eneste dag og fifler med ordene, for at gøre den helt perfekt. Bum, det er noget bøvl. Til gengæld håber jeg min indsats bærer frugt, så jeg pr. 1.september kan sætte min flade popo på skolebænken, på det studie jeg forestiller mig bliver mit sidste nogensinde.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Tillykke!

  Jeg håber, at jeg kommer til at kunne hilse på dig, på gangene på CSS, fra 1. september.

  Knus
  Maria

 2. Hej Carna!
  Tillykke med titlen!

  Jeg har selv en lang videregående uddannelse som cand.mag, men jeg kunne virkelig også godt tænke mig at læse videre. Kan man få SU til et nr. 2 studie eller er det selvfinansieret?

  Tak for en rigtig god blog, som jeg dagligt vender tilbage til. Du har et (s)ærligt sind, der er meget tiltalende. Så tak for det!

  Line

  1. Tak for din søde kommentar, Line.
   Mig bekendt kan man desværre ikke få ekstra SU-klip “bare fordi” man synes det kunne være dejligt med en ny uddannelse. Fair nok, synes jeg – selvom det da ville have været dejligt.
   KH Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven