mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En kvindes tilståelse #4

Tidligt i morges, modtog jeg en besked i min indbakke på facebook. En besked fra en kvinde, som ville lette sit hjerte. En – for at sige det mildt – hylehamrende morsom besked. Jeg lå der, med snot i hele hovedet og bihuler som var ved at sprænges, imens jeg forsøgte at undertrykke min kluklatter, så jeg ikke skulle vække mine tre elskede, som alle lå klods op af mig, da jeg læste beskeden.

Prepare – og kniiiib de damer!

img_4500

Min aften startede som en helt almindelig aften midt i ugen. Kom hjem, lavede aftensmad, vaskede op og surfede lidt på nettet. Så fik jeg en idé, som i løbet af de næste par timer, skulle stå som en smertefuld oplevelse i mit sind. “Måske skulle jeg lige snuppe voksen i toiletskabet” Som sagt så gjort. Ud til badeværelset. Det var et af disse “koldvoks” produkter. Ikke noget med at smelte en klump voks, du nuldrer bare strimlerne i din hånd til de bliver lune, hvorefter du skiller dem ad og anbringer dem på dit ben (eller hvor du nu har brug for det) og så hiver du dem af med det samme. Ingen problem i det. Hvor svært kan det være? Jeg mener, jeg er ikke et geni, men jeg er da begavet nok til at kunne finde ud af det her. (JA SOM OM!). Så jeg hev en strimmel ud. Der var 2 strimler som lå med voksen mod hinanden, så de hang sammen. I stedet for at nulre dem i hænderne, var jeg så klog at finde min hårtørrer frem. Jeg varmede så strimlerne på 1000 grader. Jeg anbragte derefter en af strimlerne på mit inderlår. Holdt igen med den anden hånd på låret og rev til. Det virker! Okay det var så ikke lige den fedeste følelse, men det var ikke værst. Jeg kan sgu det her! Jeg er en hun-djævel! Jeg er bekæmperen af al kropsbehåring og guruen til blød, ekstravagant hud.

Med den voksstrimmel bevæger jeg mig nordpå. Jeg smider trusserne og placerer en fod på toilettet. Så går jeg frem efter samme procedure, hvor jeg placerer en voksstrimmel på skrå på mit inderlår lige ved bikinilinjen så strimmelen dækker min hoo-ha (læs: den unævnelige). Strimlen strækker sig fra min hoo-ha ned til indersiden af min numse-balle (det var en lang strimmel), så trækker jeg vejret dybt, hvorefter jeg hiver. RRRIITSHJJ! Jeg er blind! Blændet af smerte! Argh for HEL…..! Jeg får synet igen. Jeg ser at jeg kun har fået hevet halvdelen af strimlen af. @!#&! Endnu en dyb vejrtrækning og RRRIIIITSCHHH! Alt kører rundt for mig og jeg har sorte pletter for øjnene. Jeg tror jeg er ved at besvime. Må holde mig oppe. Må. Holde. Mig. Oppe. Hører jeg trommer? Træk vejret dybt, træk vejret. Fuck it, jeg vil se mit trofæ; den voksstrimmel, som har voldt mig så megen smerte, fyldt med mit hår. Jeg vil vælte mig i succesen over min kamp mod kropsbehåring. Jeg holder strimlen op så jeg kan se den. Der er ikke noget hår på den. Hvor er håret? HVOR ER VOKSEN? Langsomt sænker jeg hovedet, stadig med min fod på toilettet (se det for jer venner). Jeg kan se håret. Det hår som skulle have været på strimlen, er ikke derpå. Jeg mærker lige efter. Jeg rører ved voks. Jeg berører mig selv, på min mest sensitive del af kroppen, som nu er dækket med kold voks og hår. Så gør jeg den næste STORE fejltagelse!

Jeg husker, at min fod stadig er på toilettet. Jeg må gøre noget, så jeg tager foden ned fra toilettet. Fuck. Helt lukket! Min røv er lukket. Helt og aldeles lukket! Jeg går som en pingvin rundt i badeværelset og prøver at finde ud af hvad jeg skal gøre. Jeg tænker “Please, bare jeg ikke skal skide lige nu for så ryger mit hovede af“. Hvad kan jeg gøre for at smelte voksen? Varmt vand! Varmt vand smelter voksen. Jeg fylder så meget varmt vand jeg kan i badekarret, smutter i karret og så skal voksen jo lige smelte, for så kan jeg lige så forsigtigt fjerne det, ikke? FORKERT! Jeg smutter i karret, vandet er lidt varmere end det man normalt bruger ved tortur af krigsfanger. Jeg sætter mig ned. Det eneste der er værre end at få dine nedre regioner limet sammen er, at få dem smeltet. Smeltet fast til bunden af badekarret – i skoldende hedt vand. Også smelter voksen ikke engang. Nu er jeg altså limet fast til bunden af badekarret ligesom hvis jeg havde cementeret mig selv fast til porcelæn!

Gudskelov for at jeg altid har min telefon med mig på badeværelset! Jeg ringer til en ven, for jeg er sikker på at hun kender til hemmeligheden af hvordan jeg kommer ud af denne situation. Det er en helt fin måde at starte en samtale på. “Nå men min røv og min hoo-ha er altså limet fast til bunden af badekarret!” Der er en lille pause. Hun kender ingen hemmeligheder eller fif til hvordan jeg kommer ud af denne situation, men hendes latter prøver hun slet ikke at skjule for mig. Hun vil vide præcis hvor voksen sidder: “Taler vi om balderne, hullet eller hoo-ha?” Hun griner højlydt nu. Jeg kan høre hende. Jeg giver hende lige den korte version og hun forslår, at jeg ringer til det nummer der står på æsken som voksen var i. Ja, som om! Som om jeg har lyst til at være aftenens vittighed for nogle vildfremmede mennesker. Mens vi gennemgår flere løsningsmuligheder, prøver jeg at få voksen af med en skraber. Intet føles bedre end at have min kvindelighed dækket af varm voks, min hoo-ha limet sammen, siddende i brandvarmt vand med røven limet til bunden af karret og bruge skraberen. Nu fungerer min hjerne ikke mere, min selvrespekt er helt væk og jeg er ret sikker på at jeg har brug for en psykolog med speciale i post-traumatisk stress syndrom efter dette. Min veninde taler stadig med mig da jeg ser min redning. Cremen som man skal bruge til at fjerne overskydende voks med. Helt ærligt – hvad har jeg at tabe? Jeg smører noget creme på og “FOR DÆLEN DA”! Skriget vækkede sikkert hele naboområdet og jeg skræmte livet af min veninde. Det er såååååå smertefuldt, men jeg er faktisk ligeglad. DET VIRKER! Min veninde lykønsker mig og vi afslutter samtalen. Jeg fjerner resten af voksen da jeg, til min store ærgelse pludselig ser at HÅRET ER DER SGU STADIG. DET HELE! Nu er jeg helt ligeglad så jeg barberer det hele af. For fanden da, jeg er øm nu. Helt følelsesløs. Jeg kunne amputere mit eget ben på nuværende tidspunkt. Næste uge prøver jeg at farve mit hår.

Hvis du vil læse flere sjove historier, så kan du finde et par stykker HERHER eller HER 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (61)

 1. God historie både nu og for år siden da jeg læste den første gang på et online mødre forum 🙂

  Tak for at opfriske min hukommelse så jeg igen kunne grine af denne vandrehistorie 🙂

 2. For pokker man. Det er nok det sjoveste jeg har læst/hørt længe. Har måtte holde flere pauser undervejs, for at tørre tårende væk for at kunne se. Min kæreste ligger ved sidden af og jeg skal prøve at fortælle hvad jeg læser. Det er umuligt! Undskyld mit franske, men fuck hvor er det sjovt!

  1. Jeg havde aldrig læst den før den havnede i min indbakke i går – og altså, selvom den tilsyneladende er en “gammel” vandrehistorie, så synes jeg stadig den er hylehamrende morsom 😀
   Ha’ en dejlig dag.
   KH Cana

  1. Muligvis ikke – jeg ved det ikke, da jeg som jeg skriver, ikke er ophavskvinden til den. Uanset hvad, synes jeg den er megasjov 😀

 3. Skreg af grin…klukkede….! Og glemte helt at min lille søn (2 dage gammel) lå på min mave og sov!!!! Ja ja så fik jeg også lige testet hans tolerance ang rystelser!!! Men åhhh kunne lige se det for mig!!!!

 4. Ny eller gammel historie – den er sjov. Ikke mindst er den godt skrevet. Den gav mig i hvert fald mange billeder på nethinden. Tak for et godt grin

 5. aHahahaha, åååh for søren da osse!! jeg kan næsten ikke taste på tastaturet på grund af latterkramper! Er bange for, at det er mig, der er skyld i, at søndagskaffen ryger i den gale hals inde ved siden af! TAK for grinet! Det havde nær taget livet af mig – men det var det hele værd!!

 6. Åhh ja 😀 Jeg fik den historie i min indbakke for 3 år siden 😀 Jeg har gemt den til de dage hvor jeg bare har brug for noget at grine af.

 7. F**k, jeg grinte så højt at de to ud af tre vågnede. Men det var det værd, sjældent at jeg græder af grin. Tak 😉

 8. Det er sgu dejligt at høre en kvinde skrive om sine oplevelser med sine mest intime udfordringer, det er det sjoveste jeg har været udsat for. En kvinde med humor i aller højeste potens. Tak for det bedste grin i mange år.

  1. Jeg ved ikke om hun har snydt mig. Hun sendte mig historien, men skrev intet om, hvorvidt det var hende selv 🙂 Og som Mike skriver, bliver den heldigvis ikke dårligere af den grund 🙂
   Ha’ en dejlig dag.

 9. HAHAHAHAHA, tilståelse nr. 4 er simpelthen det sjoveste jeg har læst i rigtig rigtig lang tid – tak for dejligt mandag morgen grin :joy:

  1. Havde det virket? Det er godt at vide, hvis man engang skulle komme i lignende scenarier 🙂 I hope not, though!

   1. well I never experienced anything so “extreme” but… in similar situations almond oil easily removes the wax and saves your… ehm LIFE :sweat_smile:

 10. Hold kæft hvor var det sjovt!! Jeg er fuldstændigt flad af grin, helt grædende og med ømme mavemuskler. Forsøgte at læse den højt for min kæreste, men måtte simpelthen give op fordi jeg bare ikke kunne stoppe med at grine!! Tak for en usandsynlig god mandagsgrinee 😀

 11. Måtte stoppe med at læse historien i formiddags, da jeg forstyrrede mine kolleger for meget med min indeklemte fnisen!
  Ligger nu flad af grin ind over spisebordet, imens min mand må tage brillerne af for at tørre tårer væk…. Jeg forsøgte at genfortælle historen, men havde ikke fået slutningen med. Så måtte læse det hele højt for ham… Sikke en skøn griner sådan en mandag eftermiddag – er helt hæs nu! Tusind tak!

 12. åhh nej…det har jeg også prøvet….dog uden badekarret… Hele min ho-ha dækket i voksstrimmel og helt uden det mod, det krævede, at trække den af igen….

  Nu har jeg en sød og dygtig dame der ordner det mod betaling…bedre penge har jeg sjældent brugt

 13. Jeg er helt flad af grin og har tåre i øjnene!! Min fyr syntes jeg er pisse irriterende da han ser film og ikke ved hvad det er der er så sjovt så nu må jeg jo genfortælle hvis altså jeg kan!!??:D

 14. Selvfølgelig en sjov historie – men som mand glæder jeg mig bare til, at I kvinder tilbageerobrer den naturlige krop og dropper det hårfjerningstrip…

  1. Bo, du skal ikke kommentere på en decideret kvindehistorie. Du forstår ikke en skid, og hvordan skal du også kunne det – det er OS der er kvinder – og det vil vi have lov til – uden indblanding fra uindviede.

 15. Tror simpelthen det er noget af det sjoveste jeg har læst. Er fuldstændigt færdig af grin og er total øm i mave og kinder. Prøvede at læse din historie højt for min mand med han forstod selvfølgelig ikke så meget af det, sikkert både fordi han ikke kan se hele proceduren for sig og fordi det overhovedet ikke var sammenhængene da jeg blev ved med at grine. Tak for historien, den gjorde lige en møg dag en god afslutning 🙂

 16. Hold nu k… jeg har sjældent grinet så meget! Min mand forstod intet af hvad jeg sagde! – til han selv læste det!

 17. Hold nu kæft!!! Det sjoveste jeg længe har læst eller set (jep, min hjerne har for længst set filmen)…. Tror jeg skal læse den med et tena-bind i trusserne næste gang og laangt væk fra de små poders soveværelser

 18. Åha .. Alle de her tilståelser er laaaangt bedre og MEGET MEGET sjovere end anatomi og fysiologi-lektier. Jeg har ikke grædt så meget at grin i lang tid! 😀

 19. Jeg læste den for noget tid siden og hold nu kæft hvor jeg grinende – lige så tårene trillede ned af kinderne 🙂

  Det er simpelthen så godt skrevet at man levende kan se filmen.

  Jeg måtte måtte jo lige videre sende den til kollegaerne, heriblandt en mand.
  Der gik heller ikke lang tid før jeg så ham komme helt rødøjet ud af døren 🙂

 20. Sjov historie. Men hvorfor være så krophårs forskrækkede? Jeg syntes det er helt ok at trimme kønsbehåringen – men aldrig nogen sinde vil jeg lade den vokse.
  Hvorfor ligne et barn forneden?
  Hvilke signaler er det vi giver videre til vores døtre?

 21. Ooooooooh holy mother, hvor er det bare en absurd sjov fortælling. Jeg græd og hulkede og mistede vejret, og prøvede samtidig at læse den højt for min mand som også latterkrampede for fulde gardiner. Og skide nu være med hvem der vælger hvad med deres hår nogen som helst steder, for ønskede vi alle kønsbehåring var denne enestående og pragtfulde historie aldrig blevet til. Jeg har godt med hår, men ingen fortælling så sjov som denne.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven