mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En dejlig, dejlig dag, sang og ikke mindst mand

IMG_9606

Hip hip HURRA!! I dag, d.22.marts 2015, fylder min mand, Thomas Buttenschøn, tredive år.

Sangen herunder, vil for altid minde mig om min Thomas. Da jeg var højgravid første gang, boede vi midt inde i København, hvor Thomas troligt cyklede mig rundt i vores ladcykel, imens boomblasteren under sædet brølede denne vidunderlige sang, igen og igen. Måske var den en graviditetscraving, men jeg kunne ikke få nok af den. Ligesom jeg ikke kunne få nok af Thomas. Det kan jeg sådan set stadig ikke. Hverken med sangen, eller med Thomas. To af mine yndlings!

Så med ønsket til alle – og i særdeleshed min Thomas – om en dejlig, dejlig dag, vil jeg bare sige én lillebitte ting.

Thomas, tillykke med fødselsdagen. Jeg elsker dig. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Tillykke til ham. Håber I alle får en skøn dag. Jeg er vanvittigt nysgerrig på hvad du endte med at give ham.

  2. Sikke en hyggelig lille historie om ladcyklen. Det er da til at blive helt glad af.
    Stort tillykke med din mand

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven