mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

De lækreste sunde snickers, som er nemme at lave!

Sunde snickers? Ja, det kan man faktisk godt og det er endda virkelig, virkelig nemt!

Noget af det allerbedste ved at påsken er lige om hjørnet, er naturligvis, at det giver anledning til at spise en allerhelvedes masse påskeæg. I alle afskygninger. Med marcipan. Med nougat. Med høj kakaoprocent. Med kinder-chokolade-lignende-megalav kakaoprocent. Med alt der smager af det spæde forår og de dejligste barndomsminder fra min farmors gamle have, som jeg altid plejede at gå på æggejagt i. Og sørme så; også med pure sunde ingredienser. Sunde, både for maven og for sjælen – og rent faktisk, nogle af de aller-, allerbedste påskeæg jeg længe har smagt! De smager nemlig af snickers. Sunde snickers.

sunde snickers

De sunde snickers (som påskeæg)

150 gram dadler

100 gram salte peanuts

3 spsk peanutbutter (jeg synes den smooth fra Urtekram smager forrygende, men alle kan bruges)

Mørk chokolade til overtræk – cirka 50 gram

Evt. frysetørrede hindbær / lakridspulver

Dadler, peanuts og peanutbutter køres til en grynet masse i minihakkeren. Formes herefter som påskeæg i den ønskede størrelse og stilles i køleskabet. Herefter smeltes chokoladen over vandbad og påskeæggene trilles i den smeltede chokolade, inden de eventuelt drysses med lidt kræs på toppen. Jeg synes det er ret lækkert med lidt syrlige frysetørrede frugter på toppen – eller et lille stænk lakrids, men det må være efter smag og behag. Lad chokoladen størkne i køleskabet og nyd herefter en lille bid af himlen.

Seriøst, de smager SÅ godt. Selvom Snickers i mange år har været min absolut foretrukne chokoladebar, så er det lige før, jeg synes de her smager bedre. Jeg ville i hvert fald til enhver tid gerne lave et byt. Som en lille advarsel, vil jeg dog nævne, at man ikke får meget held med at lave dobbeltportion, på trods af at denne forholdsvist lille portion nemt kan fortæres på en enkelt aften, da dadel/peanutmassen så ikke kan køre i minihakkeren. I hvert fald ikke i min. First World Problems – I know. Dét jeg ville frem til var, at de her wannabe-snickers klart kan anbefales. Påsken er i virkeligheden bare et skalkeskjul for at kunne tillade sig at køre dem ned i stor stil, for de fungerer lige så fint alle andre dage også.

Med dét sagt, vil jeg ønske alle en fortræffelig aften, hvis I da ikke lige skal et hurtigt smut ind forbi en anden lynhurtig kage HER – den tager seriøst kun fem minutter at lave; eller måske min favoritkage – gulerodskagen HER, som godt nok kræver lidt mere end fire ingredienser, men til gengæld vil den imponere enhver der kommer i nærheden af den! Hvis

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Så er de her snickers æg testet! Ih altså.. Jeg var jo NØDT til det, når nu kæresten elsker snickers, og er nyligt opereret og skal ha’ lidt ekstra kærlighed.. :heart_eyes:
    For Filan Cana! Hvorfor sender du sådanne vanedanneden opskrifter i til os sarte sjæle? :scream:

    Håber du kan høre på min brok, at de er mere end godkendt :stuck_out_twe: Snickersloveren er hooked :joy:

  2. Skidt evt. de saltede peanuts (meget forarbejdede) ud med cashewnødder og et nip flagesalt. Så er de pludselig en my sundere 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven