mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om børnecitater og muligheden for at vinde 5000 kroner hos Wolford

Med mindre man er en slags overmenneske som Sarah Jessica parker, som i dag fylder 50 år og stadig er stram som et par våde jeans til nogle full-size lår, så kan det være en knaldsmart idé at iklæde sig lidt luksuslingeri for at holde gaden fra gården, om man så må sige...
Med mindre man er en slags overmenneske som Sarah Jessica parker, som i dag fylder 50 år og stadig er stram som et par våde jeans til nogle full-size lår, så kan det være en knaldsmart idé at iklæde sig lidt luksuslingeri for at holde gaden fra gården, om man så må sige… (FOTO: Alexi Lubomirksi, Elle)

Et indlæg udgivet i samarbejde med Wolford

I guder, jeg er fuldstændigt færdig i stellet over alle de skønne, søde, sjove børnecitater/fortællinger I har sendt mig det seneste døgn. De fylder lige nu et syv-siders word-dokument, så der er til et par indlæg, vil jeg tro.
Men men men, i anledning af, at jeg nu har fået muligheden for at dele med Jer at I HER kan vinde et gavekort på 5000 kroner til Wolford, vil jeg kun bringe et par enkelte i dag:

Min datter på 3 år, stod en dag og kiggede på mig imens jeg tog mit tøj af på badeværelset, inden jeg skulle i bad. Hun kiggede længe. Og grundigt. Inden hun til sidst udbrød: “Mor! Dine babser er jo helt døde…”

“Min far har en stor tissemand. Min mor har ikke nogen tissemand, men hun har mange rynker på maven”

Ærlige, barske realiteter, kommet ud af de sødeste små sukkermunde. Og ja, kroppen bliver en anden, af at have groet et eller flere små fantastiske mennesker. En helt anden. I hvert fald min. Jeg har både halvlange patter og løs hud på maven.

Det betyder selvklart også, at der nu i højere grad stilles krav til kvaliteten af for eksempel strømpebukser, som altså gerne skal kunne “shape” og work some magic, for at jeg ikke ligner en anden forlænget michelin-mand, når jeg af og til ifører mig en kropsnær kjole. Og dét er noget Wolford kan. De er eksperter i at gøre vores kvindekroppe endnu smukkere og så absolut mere faste at se på. Shape-wear, lækkert lingeri, kjoler som på magisk vis smyger sig om kroppen og får den til at få den helt rigtige form – und so weiter!
Alt sammen noget – som i hvert fald hos mig – oftest, trods det udtalte behov, bliver nedprioriteret på shoppelisten, til fordel for tøj og alt muligt, ofte unødvendigt, legetøj til børnene.
Derfor ville det være en kæmpe treat, at vinde gavekortet på 5000kr til Wolford. Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive Jer op til deres nyhedsbrev lige HER.
Tænk hvilket selvtillidsboost det ville være, at kunne stramme (efterfødsels)kroppen ind i lækkert kvalitets(under)tøj hver evig eneste dag!

Unknown-1

Pøj pøj, knæk og bræk og altså, hvor jeg håber at én af Jer vinder!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Min søn, dengang 5 år, spurgte henover aftensmaden: “Mor, er det egentlig Gud det har sørget for at balderne er lige store?” Jeg svarede selvfølgelig ja 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven