mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vind 4000 kroner!

Tænk, hvis man sådan lige kunne køre en gratis tur mod en lækker, varm sandstrand som denne.
Tænk, hvis man sådan lige kunne køre en gratis tur mod en lækker, varm sandstrand som denne.

Et indlæg lavet i samarbejde med Q8

I min verden, findes der ikke mere irriterende penge at skulle af med, end dem til benzin. Okay, der er selvfølgelig noget med p-bøder, som topper den, men det er heldigvis forholdsmæssigt sjældent jeg punger ud til den slags. Benzinpengene – der ryger altid 4-5-6hundrede kroner på én gang og jeg føler altid at jeg ikke får en skid for pengene. Tænk, hvis man i stedet kunne have brugt pengene på sko eller smykker. Heaven, siger jeg bare.

Og ved I hvad, hvis man trykker HER og signer deres nyhedsbrev, så kan man vinde 4000 kroner til benzin – eller i min optik, 4000 kroner til alt muligt andet, fordi man så ikke selv skal punge ud til benzin i virkelig lang tid.

Hvis jeg vandt de 4000 kroner så ville jeg fluks stryge på shopping – eller køre en laaaaaang (gratis!) tur. Min lille gule Corsa, som på ingen måder hverken er prangende eller benzinøkonomisk, ville snildt kunne køre 18 ture imellem Broager og København for pengene. Faktisk kunne den køre hele Familien Buttenschøn en tur til Lanzarote. Det er sgu da noget der vil noget. Bilturen til Lanzarote bliver dog ikke aktuel – vi sidder her nemlig allerede og ferierer den.

Ja, sgu! Vi lukkede øjnene og trykkede bestil, da vi fandt den fineste, lillebitte afbudsrejse til lidt varmere himmelstrøg. Det kan virkelig anbefales.

Faktisk, kan man også næsten få en afbudsrejse til en hel familie for de 4000 kroner, man sparer på benzinbudgettet, hvis man skulle være den svineheldige vinder af gavekortet til Q8.

Der er ingen fikumdik – bare skriv dig op til Q8s nyhedsbrev og så er du med i konkurrencen om 2 stk gavekort på 4000 kroner. Du kan skrive dig op lige HER.

Pøj pøj!

Jeg vil dyppe tæerne i poolen og kysse lidt på mine solcremeindsmurte drenge.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

    1. JO det er da! Jeg er gået på totalt mentalferie og har sat hjernen af, da jeg stod ud af sengen kl 04.30 i morges. Q8 – Q8 – Q8!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven