mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Få dig et tirsdagsgrin over alle grænser

IMG_9383

Jeg sidder i sofaen, fladmast på den gode måde og ser mailen fra en sød læser, som bare lige ville tippe mig, om (måske) verdens sjoveste artikel, med mødres tilståelser, på vegne af deres børn. Det er SÅ sjovt og hånden på hjertet – jeg var sgu lige ved at komme med i KlubTena af at læse det. Kniiiib, piger! Jeg har nemlig taget mig den frihed at oversætte et par stykker frit fra leveren:

 

Mit barn lavede lort i toilettet og tilføjede herefter sirligt mine yndlingsøreringe, inden han skyllede ud.

 

Min 1årige kom valsende ud fra soveværelset med en lilla vibrator i hånden; suttende på den, som var den en slikkepind. 

 

Mit barn gav hunden et vådt kys (I ved, de der med åben mund og virkelig meget savl) i røven. 

 

Mit barn har humpet mit ben.

 

Min 3 årige råbte “Jeg har brug for en iskold bajer!” da vi var på restaurant. 

 

Hoooold nu kæft, jeg synes det er sjovt!

Der er mange flere i den originale artikel fra Huffington Post, som kan findes her.

Hvis du selv sidder med nogle gode tilståelser, så send dem endelig til mig, via min facebookside – jeg lover selvfølgelig fuld anonymitet.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven