mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om feriemave og et godt grin til en video

IMG_9596

Fire mennesker på 36 m2. To af dem leger ninja turtles, en sover middagslur og den sidste, undertegnede, ligger i sengen med sin yndlingsbeskæftigelse og skriver løs, efter at have fortæret seks kugler is, i håbet om, at det kunne hjælpe på feriemaven. Det er vores allersidste feriedag.

Det har været en knalddejlig ferie – allermest dejligt har det været at slippe for at tænke på hverken mad, rengøring, eller vasketøj. Vi har i stedet spist på restauranter dagen lang, lagt en skilling til den søde rengøringsdame og smidt alt snavsetøj i en kæmpe pose, som naturligvis står og truer mig hånligt allerede.

Imens drengene har leget, faldt jeg over en megafin video, som beskriver livet som mor (og husholderske) i en nøddeskal. Min lille Peter møffer sig omkring og det kan ikke vare længe før han også for alvor begynder at åbne alle skabe og lave en masse rod. Oh joy

(Hvis videoen ikke kan afspilles herunder, kan du komme til den ved at trykke HER – se den! Den er virkelig sjov, synes jeg)

https://youtube.com/watch?v=_bP0Uf3Shd0%3Frel%3D0

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Mine unger er nu 13 og 11 år men husker tydeligt skruen uden ende 😉 Tro mig Cana når først de bliver teenager, så begynder det forfra, de ser ikke ting på gulvet som roderi, blot en forhindring fra dør til seng pø værelset…. Oprydning? Ikke nødvendigt så længe der kan trædes over tingene

  2. Jeg er ikke i tvivl om at i har nydt ferien, og det er jo derfor man holder ferie – for igen at kunne klare ALT vasketøjet, skidtet, rodet og hvad der ellers hører med.

    Jeg har selv 4 unger, de er store nu og delvist flyttet hjemmefra, men jeg husker det som det var igår – jeg kunne have skrevet manuskript til den film – og sjovt nok er det ikke det man savner mest.

    1. Ha ha, nej jeg forestiller mig også at det vil være helt andre ting jeg kommer til at savne, når mine drenge vokser op 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven