mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et øjeblik i frygt

Der er så meget indeni mig som gør ondt oven på skyderierne i København. Uskyldige, intetanende mennesker har mistet livet, politimænd er blevet såret og har været nødsagede til at slå et andet menneske ihjel.

Fuck.

Det er så sindssygt.

De sociale medier flyder over med frygt og afsky – med stor berettigelse. Vi står sammen når vi bliver angrebet. Vi holder sammen og udviser foragt overfor terror. Overfor ondskab, uanset dens baggrund.

Verden har mange, mange gange mødt den ondskab og lad os huske, at det igennem de senere år, ikke kun har været muslimske ekstremister, som har forårsaget massakrer, frygt og terrorisme. I 2011 mistede 69 unge mennesker livet på Utøya, fordi en mand med ekstreme, sindssyge værdier skød løs.

De mennesker som på dén måde breder ondskab, kan ikke sættes i forbindelse med andre end sig selv og deres eventuelle medsammensvorne. Almindelige kristne er ikke mere farlige fordi kristne Anders Breivik i 2011 begik massemord, ligesom muslimer ikke er det, fordi en muslim i forgårs tog uskyldige menneskers liv.

Lad os tage afstand fra de meningsløse gerninger og stå sammen imod ondskaben. Ondskaben som ligger hos enkeltstående personer og som hverken kan, skal eller bør sættes i forbindelse med andre som deler religion eller oprindelsesland med dem.
Og hvis én mand kan generere så meget had, så tænk på hvor meget kærlighed vi kan generere, hvis vi alle står sammen.

Lad os bekæmpe det onde med det gode. Jeg vil kramme lidt ekstra på mine børn, kysse lidt ekstra på min mand og smile lidt mere til de mennesker jeg ikke kender. Det kan der i min optik kun komme noget godt ud af.

IMG_9521

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Det er virkelig, virkelig smukt skrevet, Cana. Jeg har delt dit opslag på facebook, det er nemlig så vigtigt at huske, at man ikke må bebrejde alle muslimer, det som én mand har gjort.
    <3

  2. åhh ja Cana, had avler had! Og er det måden vi møder andre på, så har det onde vundet!
    Vi må ALDRIG lade ondskab vinde, så smil til den fremmede ved siden af dig og ræk hånden ud istedet for at at tage afstand… Med kærlighed og medmenneskelighed kan vi måske gøre verden til et lidt bedre sted for vores børn.. Og de fortjener det❤️

  3. Du har fuldstændig ret. Selvfølgelig kan man ikke bebrejde almindelige muslimer hvad terrorister gør! Jeg synes dog efterhånden, at der er virkelig mange terrorister, som påberåber sig islam: al qaida, Taleban, boko haram og ikke mindst islamisk stat i Syrien og Irak med op mod en kvart million hellige krigere, heraf flere tusinde tilrejsende fra Europa. Jeg synes bare det er bekymrende.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven