mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når jeg lyver (en lillebitte smule) for mine børn

På trods af at jeg her på bloggen ofte ynder at fortælle om hvor søde, skønne og kærlighedsfyldte mine drenge er, er der – selvfølgelig – også en anden side til at være deres mor. Af og til, driver de mig en lillebitte smule til vanvid. Særligt min 3-årige.

Derfor har jeg nogle standardformuleringer, som af og til kommer på min verbale grammofonpladespiller, for at jeg ikke skal gå helt fra forstanden.

 

Hvad jeg siger til mine børn, versus hvad jeg tænker:

 

Måske —> Formentlig ikke; jeg håber du har glemt det senere.

 

Er du sikker på at du vil have den trøje på, skat? —> Jeg håber inderligt du spilder på den, så du kan få en pænere én på (hvorefter jeg stiller skålen med havregryn laaaangt ind på bordet).

 

Hvor har du hørt det henne? —> Du er da helt galt på den der – kogt broccoli er ikke monstersnot.

 

Mmmmm —> Jeg har ikke lige tid til at høre efter lige nu, skat. Kald på mig igen om fem minutter.

 

Jo, jeg drikker da også nogle gange kaffe uden mælk  —> Du har ret. Jeg putter altid mælk i min kaffe. Det er til gengæld  noget helt andet med den cola jeg har i min kaffekop lige pt.

 

Jeg har lige brug for to minutter på badeværelset alene –> Jeg har lige brug for et fix no-brain-social-media – og mascara på det andet øje.

 

Spørg far –> Nu har jeg forsøgt at tørre dig af med “mmmm” og “jeg har lige brug for to minutter på badeværelset alene“, så fat det dog. To minutter!

 

Fordi jeg siger det —> Muligvis har du ret, men jeg trumfer, fordi jeg er træt af at forklare. Muligvis også fordi jeg ikke kan.

 

Jeg elsker dig —> Jeg elsker dig mere end du, jeg eller nogen anden forstår ❤️

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Hmmm det lyder sgu bekendt. Mine børn er efterhånden voksne. Men man glemmer ikke sådan lige hvordan det var.
  Pædagogik er nogle gange overvurderet.
  Det vigtigste er at være et menneske, ikke en mor. Eller, nok nærmere, det er vigtigt at være begge dele.. Børn skal jo lære, at vi gør vores bedste, men at vi også har brug for tid til os selv. Held og lykke herfra.. Og tak for en blog der bringer både smil og tårer frem her når jeg læser den..

 2. Haha Cana, du ramte så meget plet. Det er præcis og helt ordret lige de ord (og tanker) jeg bruger over for min 3-årige:)

 3. Minus den med far-delen, så passer det også meget godt på ting jeg siger til min kæreste, haha.

  God lørdag, Cana! Og tak for en skøn blog, som man sagtens kan finde interessant, selvom man er en studerende uden børn 🙂

 4. Jeg drikker faktisk slet ikke kaffe, men igår formiddags var jeg meget træt efter en laaaaaang nat og en alt for tidlig morgen, med vores dreng på 6 mdr. Så jeg drak altså “kaffe” aka. kakaomælk i en kop, og da jeg stillede den ind i køleskabet, lød det tørt fra den 3-årige… “Mor.. Man skal altså drikke kaffe varmt!” ?

 5. Hold nu op mand
  Samtlige sætninger er røget ud af min mund men nogenlunde samme tanke sæt !

  Her er far delen total misbrugt – tværer alt af på min mand også fordi det er en måde af afstemme imellem os! Altsår havd synes du? Problemet er at han gør det samme! Stakkels børn går frem og tilbage hele dagen ??

  Jeg bruger Igså : øjeblik!!! Meget kort og halv tørt ( læs lyder vigtig) så giver det mig lige minimum 4 min tænke tid / ro

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven