mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når jeg er allermest stolt over mine børn

IMG_9348

Achtung! Her kommer et praleindlæg. En overordentlig omgang god mandagsstemning, kunne man også kalde det.

Når man får en baby, følger der automatisk en hel masse medfølende blikke og kommentarer med, når man bevæger sig rundt i verden. Det virker som om de fleste forstår og anerkender, hvilken sindssyg periode det kan være, når man er mor til en lillebitte baby. På godt og ondt.

Det er selvfølgelig helt vildt dejligt – når man rent faktisk står der med grisetæer i gummistøvlerne, mug på tænderne og mascaraen hængende langt nede af kinderne, fordi man ikke har sovet i 2½ uge – at damen i nettokøen, hvor baby for øvrigt pludselig har fået akut hungersnød, smiler og nikker anerkendende, så hun får én til at føle, at indsatsen ikke er helt fejlslagen. Klart.

Endnu mere dejligt er det dog, når baby pludselig er blevet så stor, at han forstår at charmere sig frem i verden. Blikkene og kommentarerne er ikke længere medlidende, men nærmere misundelige. Der bliver dikkedikket til den store guldmedalje, når jeg svinger børnekareten igennem supermarkedet og jeg elsker det. Mit hjerte når bristepunktet for stolthed, når den der dikkedikker, er storebroren. Kærligheden bobler indeni mig og det er næsten urummeligt, når mine børn på tidspunkter, som i mange tilfælde kan være ganske kritiske på børnehumørsbarometeret, pludselig slår ud i indbyrdes kluk-latter og ivrige glædesskrig. Det er det aller- allerbedste i hele verden og jeg synes det er så pissedejligt, at mine drenge i dén grad elsker hinanden.

I øjeblikke som disse føler jeg mig som den heldigste lille kartoffel og jeg har simpelthen ikke fantasi til at forestille mig noget bedre i hele verden. Derfor er det så megafedt at have børn. Kærlighed. Kærlighed. Kærlighed.

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. Hvor er det bare skøøøønt at læse en blog, hvor mor-kærligheden det meste af tiden flyder frit og i tilpas stride strømme. Jeg har det som dig. Jeg er mor til to ukomplicerede små mennesker, og jeg knuselsker både det og dem. Og selvom jeg til tider gerne, i fællesskabets ånd, vil vende øjne, hævde det er hårdt og se opgivende ud, så er sandheden altså, at så hårdt synes jeg ikke det er. Jeg synes egentlig bare det er vildt fedt og jeg skal anstrenge mig temmelig meget for at synes en fredag aften ude er federe end endnu en, hvor vi nusser hår og ser film med mere Disney end dystopi. 😉

  1. Tak, Pia – og hvor er det dejligt at høre, at jeg ikke er ene om at nyde hjemmefredagene i fulde drag 🙂
   KH Cana

 2. hørt hørt! Jeg er mor til to drenge på 5 og 2. De havde en periode, hvor jeg hver morgen vågnede ved lyden af deres latter. Storebror var kravlet op i lillebrors tremmeseng og ofte “læste” han en bog for lillebror eller de bare lå og grinede og pjattede.
  Det går lige i moderhjertet.
  Nu har vi så forøget familien med en lillesøster på nu 3 mdr og de kysser og aer hende begge i ét væk. Og at se lysene i hendes øjne når hun hører deres stemmer og kan se dem. Så er man i sandhed rig.

 3. Åh, hvor jeg dog glæder mig til det bliver min tur!
  Og hvor jeg dog håber at det kan lykkes og at samme følelse vil fylde mit hjerte.
  Det lyder så fantastisk <3

  1. Det er fantastisk! Uanset hvor hårdt og besværligt det end måtte være, så er der altid nogle stunder, som er så pissefantastiske, at alt andet blegner til sammenligning.
   KH Cana

 4. Rørt til tårer over dit smukke indlæg i dag, og ja – det er det største. Har også selv 2 drenge på 1 og 4 – de kan tage deres kampe, men når de så finder en fælles leg, som gør at de begge klukker af grin, så er der ikke et øje tørt!!❤ Man må gerne prale af sine børn, især når den er en kærlighedserklæring af den kaliber du beskriver.

 5. Tusind tak for altid fantastisk læsning!
  Jeg nyder det!
  Jeg har en pige på lige knap 2 1/2 og en dreng på 10 måneder. Min søn er syg i øjeblikket og er derfor ikke med i dagpleje (de går i den samme). Mandag eftermiddag da hun kom hjem, udbrød der kæmpe latter fra dem begge da de så hinanden, der boblede mit hjerte godt nok lige over.
  Så jeg km kun nikke genkendende til din følelse som heldig kartoffel 🙂
  De tidspunkter gør bare de sure nætter det hele værd!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven