mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Månedens Musthaves #2

 

image1 (1)

Endnu engang har jeg været på mission, for at finde noget af dét jeg ønsker mig allermest, til at komme igennem denne allersidste officielle vintermåned, inden vi går foråret i møde. Jeg ved ikke om det er det skarpe lys fra sneens tunge dyne, eller om det er den frostdækkede standhaftige rose jeg har fundet i min have, som har givet mig lysten til igen af begynde at iklæde mig andet end sort, brun og grå, som vinteren ellers primært har været præget af i mit garderobeskab.

Jeg har fundet den smukkeste trenchcoat, som uden tvivl skal finde vej til mit klædeskab – den kan både styles lidt råt og lidt pænt og jeg tænker, den bliver en klar favorit, så snart vejret bliver bare en lillesmule varmere.

Derudover nogle super lækre trøjer fra Patrizia Pepe og Nümph, som begge holder til både vinter- og forår, synes jeg. Casual og lækre, med fine detaljer – that’s what I like.

De ripped jeans, kan man næsten ikke komme udenom. Jeg synes det er smadderfint, hvis det bare er det ene knæ, som titter frem bag stoffet – det gør det ligesom lidt mere okay, selvom man er den del af “morklubben”. Dog, synes min 3-årige forleden at jeg da straks måtte igang med at sy mine bukser “for mor, det er altså ikke fint, hvis man har huller i tøjet” . Oh well, måske har han ret, men jeg synes de ripped jeans fra Calvin Klein er superlækre – og så elsker jeg, at de får mig til at føle mig en lille smule mere med på beatet og en lille smule mindre, som hende der sniftester tøjet for gylp.

Aneklstøvlen er fra Zign – et brand som er stiftet i fashionable Berlin. Jeg er vild med at mange af deres sko/støvler, både er klassiske og moderne på samme tid. Ankelstøvlerne med de kraftige såler og brede hæle kan lige give lidt ekstra kant til det lidt pæne look og det synes jeg altså er megasejt.

Februar, kom bare an. Jeg er mere end klar.

IMG_92311. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER

God shoppelyst.

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke herunder:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven