mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lidt om moderskabets fredagsfest

FREDAG

Wuhuuu! Det er fredag… Nårh nej, vent lige lidt, jeg er jo nogens mor.

Jeg er hende som (igen) har blandet en ordentlig røvfuld bland-selv-slik, som jeg ynder at indtage alene; lidt i smug, men mest efter børnene er puttet. Thomas er i København, hvor han planlægger en masse spændende nyt og jeg holder skansen. I aften.

For i morgen d’damer, der går det løs. MamaSchøn skal til fødselsdagsfest. Hos en singleveninde, sgu! Ovenikøbet en singleveninde, som bor i Esbjerg, hvor jeg i sin tid tog jordemoderuddannelsen og sideløbende kickstartede min karriere som bartender. Og hvor jeg altså gik virkelig, virkelig meget i byen. Det var her jeg lærte både at drikke kaffe og gin, som jeg stadig den dag i dag er totalt sucker for. Hver for sig, that is.

Siden den der gang i efteråret 2010 hvor jeg stod med en positiv graviditetetstest for første gang, er det virkelig blevet til meget få branderter. I hvert fald af den syvhestes slags.

Jeg gider det simpelthen ikke.

Jeg gider ikke have tømmermænd og bruge en hel dag på udelukkende at planlægge hvordan jeg dog skal snige mig til at få puttet børnene i seng lidt før normalt, så jeg kan indtage sofaen med chips og cola. Så vil jeg hellere have ikke-tømmermænd og nyde min familie dagen efter en ikke-særlig-festlig-fest. Som oftest.

For i morgen, ladies. I morgen går det altså løs, håber jeg.

Fordi festen bliver holdt i Esbjerg, havde jeg enten to valgmuligheder:

1) at planlægge overnatning hos singlefødselar, med risiko for at blive sat udenfor døren, hvis hun pludseligt finder sig et godt fødselsdagsknald, som klart må trumfe mig og den halvspiste durum jeg intenderer at tage med i seng

2) at sove på hotel

Selvklart valgte jeg det sidste og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg glæder mig til at være alene og have (oceaner af) tid til at kigge mig i spejlet inden jeg skal ud af døren (med hundrede procents garanti for at jeg ikke har gylp på trøjen), til at drikke cocktails og danse natten lang, sammen med en masse skønne damer, til at sove længe og til at vågne op til stilhed og en morgenmad, som nogle andre har præsteret for mig. Hold nu kæft, hvor bliver det episk!

Derfor – ha’ en knaldgod fredag; jeg vil snuse mine børn en ekstra gang i håret inden jeg går i seng og så ellers glæde mig til et døgn i den festlige alenetids tegn, lige rundt om hjørnet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Kender det kun alt for godt! Så står man der midt i en god fest og skal tage stilling hvad der vægter mest; søvn og et klart tænkende hoved den følgende dag, vs. sjov og ballade resten af natten…. Som regel vinder det første scenarie

  2. Åhhh, god fest i morgen! Sidst jeg var afsted endte jeg med en voldsom brandert! Min veninde havde brug for at gi den gas, og for en gang skyld hold jeg mig ikke tilbage.. Hvilket jeg fortrød dagen efter! Faktisk endte det med at jeg måtte sygemelde mig både mandag og tirsdag, jeg var bare dårlig!! Haha..
    Meen det endte så med at blive sidste bytur længe (det var i maj) for nu er jeg gravid og skal føde om 14 dage.. Det sætter ligesom en naturlig stopper for byturene 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven