mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lidt om et bryllup og en god idé til vinterferien

IMG_7391

I morges postede min mand et indlæg på sin facebookside hvor han løftede sløret for endnu én af vores store planer for 2015.

Vi skal holde den bryllupsfest vi skylder, fra vores bryllup for snart fem år siden. Vi blev gift i vores lejlighed, oppe under taget midt inde i København K på den skønneste efterårsdag, omgivet af vores aller, aller nærmeste. Det var en vidunderlig dag – og dagen hvor vi afslørede for alle, at jeg var gravid. Jeg var så lykkelig helt ind i mit hjerte, at jeg ikke formåede andet end at flæbe mig igennem vielsen og brylluppets eneste tale, dén fra min mand.

Min graviditet gjorde, at jeg var træt som et alderdomshjem og jeg faldt om på sengen, med alt tøjet på, nærmest inden solen var gået ned. Behøver jeg sige, at min mand var en lillesmule træt af situationen, lige der?

Vi skylder derfor et brag af en fest, men har indtil nu ikke styr på meget andet end datoen og det faktum at vi gerne vil invitere alle vores venner til et brag af en kæmpefest. Lokationen forestiller vi os helst skal være enten i nærheden af Sønderborg eller København, hvor vores hjerter og netværk er nærmest, men udover dét, er vi på bar bund. Vi har overvejet alt fra privat ø og glamour for alle pengene, til spejderhytte. Vi er på bar bund, men sætter hyggen klart højere på prioriteringslisten, end glamouren. Jeg er jo sønderjyde i hjertet, og er vokset op med høstfester i stalden og halm i træskoene.

Så hvis der sidder nogen derude, som lige har det perfekte sted at smide en stor bryllupsfest, så giv lige et praj, ik’?

Udover bryllupsplanlægning, har jeg brugt dagen på at få gjort vores kæmpehus rent, så det er lækkert til en masse fremvisninger i vinterferien. Jeg hørte nemlig på p4 forleden, at de kløgtige herrer fra De Eneste To, Simon Kvamm og Peter Sommer fortalte om, at de allerhippeste søger væk fra byen og mod vandkantsdanmark. Slow Living vinder i højere grad indpas – og dét er der rig mulighed for her. Her er den dejligste atmosfære og huset, udsigten og byen indbyder til refleksion, ro og rivende udvikling af kreative tanker og idéer. Jeg har aldrig følt mig så inspireret, som jeg gør her.

 

Så med fare for at I bliver trætte af at jeg beder jer om alt muligt, vil jeg alligevel vove skindet og opfordre Jer til – hvis I ikke lige har andre planer i ferien – at slå et smut omkring Broager, hvis I er på husjagt i det sønderjyske. Hvis ikke, så sig det endelig videre, så er I ski’e søde. Det er I nu alligevel, men huset fortjener nogle nye, gode ejere og jeg har kriller i fingrene for at komme videre.

Salgssiden – og en masse billeder af huset – kan findes lige HER

(Hvis linket ikke virker, kan man også google Mejerivej 10, Broager, så vil det komme op i søgeresultatet)

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (26)

 1. Tillykke med 2015 😉

  Som jeg skrev på Thomas status imorges så synes jeg at I skal tjekke http://www.wigwam.dk det er godt nok hverken i Sønderborg eller København… Men i Horsens – lidt midt i mellem… Og så er det vildt hyggeligt… Vi skal selv holde vores bryllup der i august…

  Alt mulig held og lykke med ALT i 2015 🙂

 2. Hotel Nørreherredhus i Nordborg, vi har Holst begge barnedåben derinde og personalet er super flinke og servicen er i top:-)

  1. Med en gæsteliste på 100+ kan 30 sovepladser nok desværre ikke gøre det, selvom stedet ser helt perfekt ud!

 3. hvad med Camilla Plums bondegård på Nordsjælland? Der er halm, hygge og h… god mad. Gården hedder Fuglebjerggaard, og min konfirmation er holdt der. Var en fantastisk dag.

 4. I skal helt sikkert tjekke Sonnerupgaard ud! Det ligger lidt uden for Roskilde, de har fede lokaler hvor man kan holde fest så længe man gider – og der er også værelser…
  Tjek også Rungstedgaard.dk – min smukke arbejdsplads 🙂

   1. Krusmølle er et fantastisk hyggeligt sted… Rigtig søde mennesker der har det.
    Jeg har arbejdet der for en del år tilbage og trods det “kun” var et julejob er det min bedste arbejdsplads indtil videre:)

 5. På Ærø – Søby Gård. Ærø ER bare skøn om sommeren. Sig til hvis du mangler en kok derover. Kender 2 der kan trylle (min mor og lillebror).
  Kh Mette fra Sønderborg

  1. Ha ha, det ligger nok liiiiidt for langt fra både Sønderborg og København, selvom det er en vidunderlig ø 🙂
   KH Cana

 6. Vi fik lov til at holde vores bryllup i Naldmose spejderhytte i fynshav, med stort telt på græsplænen med udsigt ud over vandet – spejderhytten er gammel, men rammerne er fantastiske 🙂
  Vi var selv 80 gæster med største delen overnattende i spejder hytten 🙂

 7. Hej Cana.
  Tillykke med kærligheden!
  Vi skal selv afholde vores bryllup i Brønshøj, stedet hedder Restaurant Bellahøj http://www.bellahoej.dk
  De laver ikke andet end selskaber og jeg synes priserne er rimelige 🙂
  Smil, Lene

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven