mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lav dit eget planteophæng – nemt og billigt!

Arghmen altså, jeg er simpelthen nødt til at dele der her med Jer – jeg har lavet min allerførste – og måske allersidste – DIY.

De der megafede planteophæng – dem, som på alle boligmesser det seneste halve år, har fyldt mere end HAY og Kay Bojesen til sammen – dem kan man sgu lave selv. Nemt, endda.

IMG_9399

Du skal bruge:

10 meter snor efter eget ønske

1 stk metalring (kan undlades)

 

Din 10 meter lange snor, klippes i 4 lige lange snore, således du har 4 x 2,5 meter snor.

Saml snorene og træk dem igennem en ring og bind en knude på dem alle sammen, således der nu hænger 8 cirka lige lange snore ned fra ringen. (Hvis du ikke har en ring, kan du bare binde en lykke, som kan sættes op i en krog i loftet).

Sæt evt. ringen/lykken på et dørhåndtag imens du fletter resten af ophænget – det giver et større overblik.

Bind snorene sammen 2 og 2, således du får 4 knuder. Fra hver knude tager du en snor og binder sammen med en snor fra “naboknuden”, så du får 4 nye knuder og der begynder at danne sig et mønster. Gentag processen og du vil have bundet et lille net. Saml alle snorene i en knude i bunden og voila. En plantehænger.

 

IMG_9405

 

Jeg fandt en gammel potte og gav den lidt spray, så den lige matchede det look jeg gik efter og jeg må sige, at jeg er pjattet med resultatet. Særligt fordi det samlet har kostet under en flad 10’er og fordi det tog fem minutter.

God fornøjelse.

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. jeg sad forleden og googlede diy på sådan nogle for de er så fine! Jeg fattede dog ingen af de hits Google gav mig og jeg fatter kun lidt bedre denne her (knuder på en snor er åbenbart mit kryptonit eller), men jeg planlægger at lade min kæreste prøve – han holder meget af at købe snor (!?) og så skal det da også bruges;)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven