mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lær mig lidt bedre at kende

cana3år

Som den langsomme rosin i pølseenden, vil jeg – som alle andre bloggere – gerne dele nogle finurlige facts om mig. Facts,  som jeg ikke sådan lige smider rundt på bloggen i stride strømme ellers. I ved jo alle, at jeg er ovenud forelsket i både børn, mand, shopping, Sønderjylland og København. Men måske vidste I ikke at:

Jeg, da jeg var omkring 4 år gammel, var fast besluttet på at skulle være kassedame, når jeg blev stor. Jeg syntes det måtte være den fedeste tjans, bare at sidde der og inkassere alle pengene.

Jeg elsker nutellamadder med ost på. Da jeg var højgravid første gang, opdagede min søde svigermor at der var nutella under osten på min mad og hun sagde sødt at ”man får jo også nogle sjove vaner, når man er gravid”. Oh well, jeg tror bare jeg stak hende et nutellasmil og fortsatte ufortrødent. Gravid eller ej, det smager himmelsk!

Jeg kan drikke shots fra skulderen. Altså, uden hænder. Selvom jeg i virkeligheden har en ret kort tunge.

Jeg køber aldrig kun toiletpapir. Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg hader at købe toiletpapir og jeg føler der står et stort skilt på ryggen af mig med ”Se mig, jeg skal hjem og skide!” når jeg køber det. Derfor skal det helst camoufleres så godt som muligt blandt en masse andre varer.

Jeg opdagede mit første grå hår, da jeg som 17-årig stod foran spejlet, i mit snuskede kollegieværelse og skrålede Robbie Williams-sange i hårbørsten.

 

Kassedamedrømme, grå hår, mærkelige mad- og drikkevaner og små hverdagsneuroser er ligeså meget en del af mig, som alt det jeg normalt flasher her på bloggen. Omend den del er både lille og oftest godt gemt af vejen.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. Hahaha kom da lige i tanke om at jeg også kan drikke shots fra glas på skulder….tænker at der snart skal festes med bare skuldre igen så jeg kan brilliere

  2. Jeg har det på samme måde med at købe toiletpapir. Selv når det er nemlig.com, der kommer med det bliver jeg helt flov. Og så meget køber vi altså ikke 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven