mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Kald mig bare idiot

IMG_7075[1]

Helvede og patter, så sidder jeg her, efter børnene er puttet, imens min mand er nede efter en flaske veltempereret rødvin og opdager, at jeg i mit forrige indlæg (som kan findes HER), hvor I kunne vinde 4000 kroner, fanderme har skrevet Shell alle de steder der skulle stå Q8. Suk.

Jeg er så pissepinlig over mig selv og jeg har i virkeligheden mest af alt lyst til at grave mig ned i et dybt, dybt hul, for hvem gider overhovedet at læse med hos nogen, som kan være SÅ utjekkede? Undskyld.

Jeg ved ikke hvordan pokker det er kommet sådan hen – om det er søvnunderskud, megadårligt wifi, fredag d. 13. eller slet og ret en hjerne, som er gået på ferie, i don’t know.

Hvis nogen alligevel stadig vil følge med her på bloggen, så lover jeg at oppe mig snart.

(Og ja, billedet er gammelt, men wifi ala slow-fucking-snail-fi tillader mig ikke at poste nye billeder… Igen, jeg lover at oppe mig, snart. Hæng på, ik’?)

Skriv din kommentar

Kommentarer (16)

    1. Prøver lige igen..
      Du er så meget tilgivet kære Cana… Og vær nu ikke for hård ved dig selv, du er jo kun et menneske.. P.s. Håber at du og din skønne familie får en super ferie, trods din feriehjerne, alligevel 😉

  1. Hvor er det befriende…. Tak Cana… Du er et menneske – ligesom alle os andre… Din gave (og også vores) er at du deler nogle af dine ‘fejl’ PÅ NETTET…
    Det er der mange ‘net-brugere’ der kunne lære noget af… Af hjertet tak…. Og rigtig god ferie…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven