mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fifty shades of grey – på udsalg!

Hvem havde troet, at efterfødselsblæveret kunne blive så stramt og fint at se på, med de helt rigtige jeans? Jeg er vild med det!
Hvem havde troet, at efterfødselsblæveret kunne blive så stramt og fint at se på, med de helt rigtige jeans? Jeg er vild med det!

Et indlæg lavet i samarbejde med Stylepit.dk

De damer (eller herrer, som synes at damen derhjemme fortjener lidt lækkert): nu hvor den gode Mr. Grey tilsyneladende har fyret godt op under dobbeltdynerne hjemme hos familien hakkebøf, synes jeg det må være på sin plads at hylde ham lidt med en tøj-edition.

Jeg ved ikke helt hvad det er med de bøger – og nu den film. Ærligt, så har jeg forsøgt at læse bøgerne af to omgange; begge gange uden held, men jeg kan forstå på al den hype der er omkring filmen, at Grey is the new Black.

Når jeg shopper, er det oftest efter princippet: få mest, for mindst. Jeg synes det er smadder, smadder dejligt at have rigtigt lækkert, dyrt designertøj, men sandheden er, at jeg i virkeligheden ejer allermest lækker, billigt tøj, fordi jeg altså hellere vil kunne købe en kvart garderobe, for det samme som en enkelt lille bitte kjole ofte kan koste, hvis der står det rigtige navn i nakken.

Udsalg betyder jo som bekendt mere, for mindre. Og det er altså lige min stil. Jeg ELSKER at købe nyt tøj; særligt når jeg føler jeg får det smidt i nakken.

Derfor har jeg fundet nogle helt fantastiske styles til Jer, som altså alle er på udsalg lige nu.

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en sucker for lange cardigans, som passer til langt de fleste looks. Denne fra Pulz, synes jeg er megafin og så koster den lige nu, med 50% besparelse, kun 349,75.-

udsalgcardigan

Find den HER

Til den lange cardigan, eller stort set hvad som helst, passer disse højttaljede jeans fra Cheap Monday (som altså er dem jeg har på, på billedet ovenfor) perfekt ind! De har en super pasform og jeg elsker elsker elsker, at de på fineste manerer gør det usynligt for de fleste, at min lille dunk har båret på to store drengebabyer (derfor har jeg dem faktisk også både i denne grå udgave og i en blå). Lige nu er de nedsat med 50% og kan fås til kun 174,75.-

udsalgjeans

Find dem HER

Toppen her er super fin og kan dresses både op og ned, så man kan bruge den både hjemme, på job og til diverse arrangementer. Lige nu er den nedsat med 30% og koster 174,75.-

udsalgtop1

 

Find den HER

Når dunken ikke skal spændes ind i de perfekte højtaljede jeans, kan disse bukser fra Minimum være et super alternativ. De er lækre og afslappede på samme tid og ser knaldgodt ud til stilletter når det skal være fint og til sneakers til hverdag. Lige nu koster de, med 50% besparelse kun 224,75.-

udsalgbukser

Find dem HER

Hvis der skal lidt ekstra bling på, er jeg pjattet med denne skjorte fra Nümph, som selvklart vil være fin til cocktails, men faktisk tænker jeg også at den er fin til hverdag, hvor den vil være super lækker under en strik, så der blot er lidt gulddetaljer i kraven. Lige nu sparer du 56% og den koster kun 199,75.-

udsalgtop2

Find den HER

Til sidst har jeg fundet de fineste stilletter fra Friis & Company – godtnok er de sorte og ikke grå, men til gengæld sparer du 60% på dem lige nu, hvor de kun koster 239,90.-

udsalgsko

Find dem HER 

Hvis du har lyst til at se alle Stylepits lækre varer, kan du finde dem HER

God shoppelyst!

 

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Årh hvor jeg kender det der med, at jeg i princippet gerne ville have det dyre designertøj – men alligevel næsten altid ender med at vælge fem andre stykker tøj, fordi jeg hellere vil have noget at vælge imellem end et enkelt par bukser 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven