mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Et halvt år er gået!

Hip hip – hurra! I dag fylder mortilto.dk et halvt år. Gosh!

Bloggen er vokset med lynets hast og allerede da jeg havde blogget i et par måneder, kom jeg til at skrive at jeg var enormt benovet over al den positive respons jeg fik på min lillebitte blog, hvortil jeg promte fik svar på tiltale, at min blog altså ikke var lillebitte. Bum. Faktisk, er den nu, vidstnok, blandt de allerstørste af sin slags, med op mod knap en kvart million sidevisninger om måneden – og hold kæft, hvor gør det mig bare stolt. Jeg er så stolt over, at I er så mange som gider læse med om mit liv, mine holdninger, mine pinlige beretninger, mine shoppeture, og alt det andet jeg bralder ud med for åben skærm.

I har allerede nu været med igennem virkelig, virkelig meget i mit liv. Lige fra en fortælling om hvordan Thomas og jeg blev kærester, til en amning som gik i vasken, til trods for at jeg er uddannet jordemoder og altså er – eller i hvert fald har været – en del af ”ammemafiaen”. Jeg har skrevet om pinlige fødsler, om at gå fra at have et barn til at have to børn, om historien om mit mærkelige navn, om vores hussalg og forestående flytning mod København og om virkelig, virkelig meget andet. Det er blevet til 180 indlæg på det halve år – næsten et hver evig eneste dag. Jeg elsker at blogge, fordi det giver mig tid og ro til refleksion og hvor er det bare skidefantastisk, at I er så mange som gider følge med, både på bloglovin og facebook. I er min inspiration og årsagen til at jeg får sat mig til rette med fingrene placeret over tastaturet hver eneste dag og på den facon får lige præcis den mængde tid til fordybelse i mine tanker, som jeg behøver for at kunne være en god kone og mor. Tak.

Og lad os så hejse det flag og spise en kage! At least I will.

IMG_9629

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hej Cana – jeg tror dit link til ‘en amning der gik i vasken’ er et forkert? Indholdet handlede i hvert fald om dengang der var ammegate og ikke en personlig beretning om amning, som jeg forventede (og glædede mig til).
    Og i øvrigt tillykke og mega tak for din blog, jeg er vild med den, din lille familie og skønne unger.
    Mvh Mette

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven