mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Spørgetime i tv-skuffelsen

xfaktor2
Fru Buttenschøn i sine unge dage, med pink-page-paryk på karaokebar i Kina!

Og så troede jeg lige at jeg skulle se x-faktor klokken tyve-nul-dut og så er der dælensparkemig håndbold. Seriøst?! For første gang, har jeg forsøgt at følge med i det fuldstændigt forfærdelige og fantastiske x-faktor og så svigter de mig til gengæld for håndbold, som så ovenikøbet viser sig ikke at være de danske drenge.

Fuck.

Nåmen, hvis nogen har lyst, så keep me entertained de næste 40 minutter (og formentlig også igennem hele x-faktor, som jeg altså stadig synes er lidt skørt at bruge sådan rigtig tid på). I kan spørge mig om lige præcis hvad I har lyst til og jeg vil sidde klar ved tasterne og forsøge at svare promte.

Det kunne være knaldhyggeligt hvis I ville være med på legen – og der MÅ simpelthen sidde flere derude, som har det ligesom jeg med det der udenlandshåndbold, som også har brug for lidt tidsfordriv.

Fyr løs. Jeg er klar.

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke herunder:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (24)

 1. Mens vi venter…
  Hvordan var din fødsel nr 2, læste et sted du fødte på hospitalet anden gang. Ja den er muligvis lidt lang at svare på men er nysgerrig 🙂

  1. Åh ja, den er megalang! Du får den korte i dag og så lover jeg at skrive den lange engang, ok?
   Jeg havde – igen – planlagt at føde hjemme. Veerne startede og alt var som det skulle være. Bortset fra, at jeg kun åbnede mig 4-5 centimeter og så nichts weiter i 5 stive timer, på trods af at jeg havde megamange veer og megaondt. Det var noget møg og jordemoderen endte med at bestille mig en ambulance, som det så tilsyneladende tog mig 40 minutter om at acceptere at jeg skulle med. Bum bum. Jeg kom på hospitalet og fødte.

   1. Jeg har gennemsøgt din blog flere gange for at finde en beretning om din anden fødsel, da jeg selv skal føde for 2. gang om 2,5 måned. Så jeg vil glæde mig til at læse med, hvis hele historien kommer en dag 🙂

 2. Tak først og fremmest for den gode nyhed! Med at X-factor ikke kommer endnu? Jeg sidder lige nu på gulvet lige udenfor børneværelset og er ved at putte mine to piger på knap 3 år og knap 2 år.. Og havde ærgret mig over at jeg ikke nåede starten.. Kommer det senere i aften?

  Nå – nu til mit rigtige spørgsmål:
  I (dig og din mand) virker på mange områder meget som mig/os (måske også derfor jeg følger din blog) Må jeg spørge hvordan du og også din mand har det med at mange kan følge med i jeres familieliv? Jeg ved godt at du selv bestemmer hvad du skriver, men det er alligevel ting man normalt ikke fortæller til hvem som helst.. Jeg passer fx meget på hvad jeg deler på facebook. Misforstå mig ikke – jeg er vild med din blog, – den er skøn og sjov og velskrevet, og den er på ingen måder nærgående eller grænseoverskridende – men mit spørgsmål går nok på hvilke overvejelser du/I havde inden du inviterede “indenfor”? Og ps: lad endelig ikke være med at invitere indenfor! Det er skide-dejligt at læse med 🙂

  1. Yes, det starter 20.40, så du har god tid udenfor børneværelset 🙂
   Hm, jeg føler ikke jeg deler noget, som jeg senere vil komme til at skamme mig over. Jeg har ikke noget imod at være ærlig, så længe jeg kan stå inde for det jeg siger; uanset om det så handler om følelsesliv, slapt maveskind eller forskruede skoleinspektører.
   Min mand læser stort set altid mine blogindlæg inden jeg udgiver dem, ligesom jeg oftest læser hans statusopdateringer. Altid, hvis det er indlæg/opdateringer som vedrører vores familieliv direkte.
   Jeg håber det var svar nok 🙂
   God aften og pøj pøj med putningen.

   1. Du skal absolut ikke skamme dig over noget af det du skriver! Det er for mig på ingen måde for “privat” for mig som læser, det ville blot for mig være en stor beslutning at lukke så mange ind – så jeg var nysgerrig for dine overvejelser omkring det 🙂 Tusind tak for svar! Og JAAA mine børn sover og jeg sider nu klar i sofaen 🙂

  1. Ja og nej. Der har selvfølgelig været mange som både havde fordomme omkring Thomas, fordi han allerede inden vi mødtes var veletableret musiker, som var kendt via diverse medier. Jeg har dog aldrig følt det som en belastning – og altså, er der ikke altid nogen som har fordomme over for en nyforelskelse? 🙂
   God aften!

  1. Godt spørgsmål! Min baby har overhovedet ikke reageret på det. Min store dreng var dog noget skeptisk da jeg hentede ham i børnehaven, samme dag som jeg var blevet klippet. han anede ingenting og var vidst ikke helt sikker på om jeg nu var hans mor, før han hørte min stemme. Han fortalte mig at han synes det var pænt, men at det altså var pænere før, ha ha.
   Også god aften til dig,
   KH

   1. Hej Rikke,
    Vi håber på at finde noget inde i byen. Både Thomas og jeg trives rigtig fint både på land og i by, så nu går vi all in på det sidste og satser på lejlighed og gårdmiljø.
    God aften 🙂
    KH

 3. Jeg er også mega SKUFFET… Jeg har døgnvagt på fødefabrikken. Så nu overvejer jeg om jeg skal se X-factor eller gå i seng. Kender du det?

  1. ÅH JA! Dilemma.
   Ej, jeg ville kalrt være gået i seng. Jeg var all-about pre-sleeping, da jeg var døgnvagtsaktuel 🙂
   God vagt og sov godt.

 4. Hejsa.
  nu er du jo Jm og vi har et par gange i min mødregruppe diskuteret om hvad I gør når I får en kvinde ind som er klædt fra top til tå i de dragte som skal beskytte mod mænds blikke… (Kan ikke huske hvad de hedder)
  For hvis vi som kvinder ikke må se dem hvad så med jer når nu de skal føde? Det er jo lidt svært at klemme baby ud med trusser og tøj på… Håber du kan svare på det 🙂

  1. Hej Kea,
   De burkaklædte damer føder som alle andre – det eneste der kan være lidt svært er, hvis der er mandlige læger på vagt; det er de ikke altid rigtigt stolte over, fordi det er imod deres religion. Så altså, for at svare direkte, så smider de også bukserne inden baby fødes 🙂

  1. Hej Marlene(da), ha ha!
   Jeg tror de er meget forskellige, men de er også blevet behandlet forskelligt. Begge drengene er blevet overøst med kys og kærlighed og vi støtter dem i at stole på sig selv og egen kompetence, men med hånden på hjertet, så har den bette haft mere tid alene med sit legetøj end den store havde. Da min store dreng var baby, var han aldrig alene. Jeg sad altid liiiiige ved siden af ham. Jeg var over ham som en flue over en lort. Jeg har fundet en anden ro i mit moderskab og jeg er sikker på at min ro smitter af på min lille baby, som muligvis er det mest ukomplicerede barn jeg nogensinde har mødt.
   KH Cana

 5. Krydser fingre for, at du kommer ind på psykologi:-) men, har du ikke et ok højt snit nu du har læst til, og er uddannet jordemoder:-) god aften, nu endelig x faktor!

  1. Hvor er du sød, tak!
   Mit snit er sådan jævnt godt, men slet ikke i nærheden af kvote 1-adgangskravet sidste år. Jeg forestiller mig ikke at det ændrer sig markant i år, men når jeg søger kvote 2, søger jeg automatisk også kvote 1, så hvis det pludselig er blevet et upopulært studie, så er den stensikker 😀
   Også god aften til dig.
   KH

 6. Ville du også hellere have haft spaghetti med ‘frikadeller’ til Miljøstyrelsens event forleden, end kylling?? Og havde du også bare en lille smule lyst til, at hoppe med ungerne i den store lækre fatboy?? 🙂

  1. Nej for pokker! Jeg var helt pjattet med savoy-kål og økokylling 🙂 Til gengæld ville jeg have elsket gruppespring i de overdimensionerede sækkestole. Det eneste der manglede var lige et lille springbræt, så man kunne få sig en ordentlig flyvetur – så havde jeg klart været på.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven