mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skal håret falde?

Og så var klokken pludselig 20 og jeg har ikke skænket bloggen en tanke i dag. Det er vel nærmest første gang, siden jeg startede den for snart 5 måneder siden. 

Der har været fuld knald på i Casa Buttenschøn – og oven på en af de der nætter, I ved, så har mit hoved været fyldt.

Gudskelov startede jeg dog dagen med lidt selvforkælelse i en frisørstol. Okay, who am I kidding, jeg startede dagen ud med et kæmpe stort krus kaffe med så meget mælk i, at det kunne bundes i et drag, hvorefter jeg kunne nyde den næste kop. Hos frisøren overvejede jeg om ikke jeg – for første gang nogensinde – skulle lade de lange lokker falde, til fordel for noget lidt mere babyvenligt. For ærligt, så er jeg ved at være træt af at have en knold ovenpå hovedet hver eneste dag.

Den søde frisør var ikke enig. Faktisk, sagde hun til mig, at hun ikke ville klippe alt mit lange hår af (op til en skulderlang page), før jeg kom og befalede det. Alene dét at jeg spurgte hende til råds, mente hun, ville betyde at jeg senere ville fortryde.

Jeg tror hun har ret.

Jeg har ikke siden jeg var 2 år gammel haft hår kortere end til et-eller-andet-sted-på-ryggen. Det er sgu vildt nok. Og jeg som gik og troede at jeg var noget af en vovehals, som ikke var bange for at prøve noget nyt.

Så ladies, hvad pokker skal jeg stille op med håret? Jeg nænner ikke at klippe det af, men er træt af min knold? Gode babyvenlige frisurer og opsætninger til halvlangt hår søges!

IMG_7606[1]

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke på nedenstående:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. Jeg er enig med frisøren. Nogle af os skal bare være langhårede. Der behøver ikke partout at ske noget. Køb noget nyt tøj, makeup eller en ny taske, hvis du trænger til forandring. 😀

 2. Det kan da ikke skade at prøve? Og desuden gror det ud igen 😉 Er overbevist om du er smuk uanset hår længde.
  Du kan tilmed støtte en god sag hvis du har minimum 20 cm at give af. Prøv at søg på Locks Of Love. En organisation som støtter op om kræftramte børn og laver parykker af det donerede hår 😉 Held og lykke!

 3. Klip det, det vokser jo ud igen. Jeg har haft lige så langt hår som dig, sad model, og vupti er det rigtig flot, og meget nemmere. Man bliver nemlig nemt træt af den samme “kedelige” frisure hver dag. Hilsner fra en mor til 5

 4. jeg fik klippet mit lange hår af til fordel for en ret kort page. Havde tænkt på det længe og da en bekendt manglede en hårmodel ret desperat kastede jeg mig ud i det. Det var ikke fordi det ikke var pænt nok. Det var bare så upraktisk, det krævede jeg glattede og styrede det hver morgen. Det lange hår er så meget nemmere. Jeg er gravid med nr to nu, og har ladet det vokse siden Den positive test. Det er så meget bedre at have knolden som sidste udvej til de travle morgener:0) synes også bare jeg pludselig så meget mor agtig ud med det kortere hår….. På den ufede måde that is:0)

 5. jeg synes du skal bli kort du har et ansigt der kan bære det ik alle der kan det ;.) og det gror jo ud igen man skal prøve noget nyt engang imellem

 6. For godt en uge siden røg de lange lokker til fordel for en smart pixie.. Kan kun anbefale det, hvis man har modet til det ( og et ansigt det kan være det! Tror jeg du har).. Håret gik ikke helt til spilde, 50 cm direkte til parykmager – en god gerning oveni

 7. Jeg havde i mange år kort hår, og det synes jeg da overhovedet ikke der er en praktisk mor-frisure! Det kræver jo at du sætter det hver dag (og hvis du ikke gør, ser du langt værre ud end med en knold). Behold det lange, og eksperimenter med forskellige former for fletninger, hestehaler og rottehaler.

 8. Du skal da klippe det 😀 Jeg havde i mange år langt år, og der var så mange frisører, der var bange for at klippe det kort for mig. Indtil jeg endelig mødte en, der var frisk! Jeg er aldrig gået tilbage til langt hår igen 🙂 God dag.

 9. Lad vær 🙂 Jeg er mor til to med 14 mdr aldersforskel.. Jeg har levet i barselsbobbel i 3 år og er først for nylig “sluppet” ud i det virkelige liv. Jeg har det nøjagtig som dig! Jeg vil ikke og jeg tør ikke klippe det af.. Jeg har været korthåret én gang i gymnasietiden – og det gør jeg aldrig igen!! Det er jo umuligt at sætte og hvis man lader det være, ligner man mest af alt et pindsvin der ikke kan gøre for det… Det er MEGET nemmere med langt hår. Min ældste på knap 3 år er en pige, og jeg har derfor begivet mig ud i fletningens kunst! Prøv det! Med øvelse kan du lave den fineste franske fletning på ingen tid, og jeg synes faktisk selv det ser skide godt ud! Go for it 😉

 10. Jeg har lige klippet mit!:) Min søn er 8 mdr. og jeg har i hele min barsel gået og grublet over,hvad pokker jeg skulle stille op med mit hår! Det var nemlig MEGET langt….så langt at jeg med lidt god vilje kunne sidde på det! Tale om at være upraktisk! Nu er det klippet til ca. samme længde som dit….og jeg elsker det! Dog skal der nok mere af snart….
  Men hvorfor ikke starte med at få klippet en lille smule af? Evt. med nogle fede etager 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven